2777
2789

الان چندین ساله که با همسرم ازدواج کردم

همدیگه رو دوست داریم

و مشکلات زندگیمون رو تا حد زیادی حل کردیم

اما همسرم یک مشکلی داره که بشدت من اذیت میشم

من هر کلاسی میرم به مادر و پدرش میگه

مسائل خصوصی و درآمد و نوع کارش رو به خانوادش میگه

تازگی ها بشدت احساس ناامنی پیدا کردم و سعی میکنم مخفی کاری کنم و خیلی چیزها رو بهش نگم

در صورتی که بهترین دوستم همیشه همسرم بوده اما ازش میترسم که همه چی رو بره به خانوادش بگه

بارها مسائل خصوصی زندگیمون رو از خانوادش یا فامیلهاشون شنیدم و اذیت شدم

لطفا دوستان راهنماییم کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا این رفتار دارن

واقعا نمی دونم دلیلش چیه

قبل ازدواج می‌گفت من مستقلم و هیچی رو به خانوادم نمی‌گم

الان یه چیزایی رو از خانوادش می شنوم که اصلا باورم نمیشه که همسرم به خانوادش گفته

هر چقدر هم بهش میگم حریم خصوصی زندگیمون رو حفظ کن و به خانوادت چیزی نگو هیچ تاثیری ندارد و بازم میگه

بش گفتی نگو؟

هزار بار گفتم و ازش خواهش کردم که نگه بازم میگه متاسفانه

الان یک مدته هست دارم میرم یک کلاس بهش نمی‌گم یا خیلی تصمیمات دارم که دیگه باهاش در میان نمی‌ذارم و کلا دارم پنهان کاری میکنم 

منم باشما هم دردم وتنها راهم همون پنهون کاریست بطوری که چیز های ضروری راهم دقیقه  ی آخر بهش می گم هرچند عصبانی  میشه ولی میگم حداقل زودتر از موعد همه باخبر نباشند ویه نوع تنبیه براش هست 

منم باشما هم دردم وتنها راهم همون پنهون کاریست بطوری که چیز های ضروری راهم دقیقه ی آخر بهش می گم هر ...

خیلی حس بدیه که آدم در کنار همسرش احساس امنیت نکنه و نتونه هر موضوعی رو باهاش در میان بگذاره

من قبلا همه چی رو بهش میگفتم ولی هر چی زمان میگذره می بینم اشتباهه که همه چی رو بهش میگم و از زبان دیگران می‌شنوم 

پنهان کاری بهم آرامش بیشتری میده

اسی یه دوستات رو که نمیشناسه رو کار کن به عنوان مراجع بره پیشش

و عین همین مشکلات رو براش بگه و ازش راهکار بخواد

و بعد دوستت دقیقا همین حس هایی که تو داری رو براش بگه و آخر کار به این نتیجه برسونه که اگه همسرم ادامه بده میرم از زندگیش شاید اثر کنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)