alone_mah مدیر استارتر عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 2176 عنوان دانشجو های فرهنگیان 70 بازدید | 7 پست کسی اطلاعی داره که میتونیم برای خدمت ، استان های دیگه ای رو هم انتخاب کنیم یا فقط باید استان بومی خودمون خدمت کنیم؟ میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤 1404/03/19 | 18:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قندنبات۲۰ عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 1241 اونایی که نوشته اولویت با بومی فلان وفلانفقط تو اون شانس قبولی داری شکرت🌱🦋
alone_mah مدیر استارتر عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 2176 بومی فقط بومی؟ یعنی نمیتونم شهر دیگه ای خدمت کنم؟اخه برا انتخاب رشته ۷۵ تا میتونم انتخاب کنم ولی کلا شاید بومی ما ۲۰ تا رشته بشه اگه شهر های دیگه رو نمیشه انتخاب کرد چرا انقد زیاده میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤
alone_mah مدیر استارتر عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 2176 اونایی که نوشته اولویت با بومی فلان وفلانفقط تو اون شانس قبولی داری فقط بومی ها اینطور نوشتنیعنی نمیتونم شهر دیگه ای خدمت کنم؟اخه برا انتخاب رشته ۷۵ تا میتونم انتخاب کنم ولی کلا شاید بومی ما ۲۰ تا رشته بشه اگه شهر های دیگه رو نمیشه انتخاب کرد چرا انقد زیاده میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤
قندنبات۲۰ عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 1241 فقط بومی ها اینطور نوشتنیعنی نمیتونم شهر دیگه ای خدمت کنم؟اخه برا انتخاب رشته ۷۵ تا میتونم انتخاب کن ... تجربی هستی؟من کلا ۱۱ تا کد رشته تونستم وارد کنم آره دیگه فقط بومی ها میتونی قبول بشی کد رشته های دیگه خودش اینقدر بومی داره که به تو نمیرسه عزیزم شکرت🌱🦋
alone_mah مدیر استارتر عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 2176 تجربی هستی؟من کلا ۱۱ تا کد رشته تونستم وارد کنم آره دیگه فقط بومی ها میتونی قبول بشی کد رشته های دیگ ... آره چه بد..من درمورد فرهنگیان کلا اطلاع زیادی نداشتم..خیلی بده ک حتما باید استان خودمون بمونیم.. تازه شاید بریم مناطق و شهر های محروم تر استان بهرحال ممنون از راهنماییت عزیزم میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤
قندنبات۲۰ عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 1241 آره چه بد..من درمورد فرهنگیان کلا اطلاع زیادی نداشتم..خیلی بده ک حتما باید استان خودمون بمونیم.. تاز ... خواهش میکنم شکرت🌱🦋