2777
2789

سلام بچه ها 😭

من چند ماهه ک نیومدم نی نی سایت علتشم از دست دادن نینیم بود ک اینجا همش منو یاد نینیم مینداخت

از اونموقع ب بعد شبا هروقت از خواب میپرم همش توهم میزنم ک یکی وایستاده پایین تختم این مسئله چند بار برام پیش اومده چند شب پیشم نصفه شب از خواب پریدم دیدم یکی از شیشه ی بالای در اتاق داره نگا میکنه

تروخدا من دارم دیوونه میشم؟

برو دکتر. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ترسناک شوهرت پیشت نیس مگه بیدارش کن

چرا ببین خوابش سنگینه بعد من خییییلی میترسم هربار لکنت میگیرم هی میکوبم بهش نمیتونم جیغ بزنم از ترس.اون بیدار میشه هی هربار بهش اشاره میکنم میگه هیچی نیس بخواب.ولی خیلی مبهم میبینمش

برو دکتر خیلی وحشتناکه من یه بار بچه بودم تب داشتم اینطوری دیدم که از پنجره بالای در حیاط یه پیر زنی نگام میکرد میخندید انقد ترسیدم مامانمو بیدار کردم مث شما زبونم بند اومد 

برو دکتر خیلی وحشتناکه من یه بار بچه بودم تب داشتم اینطوری دیدم که از پنجره بالای در حیاط یه پیر زنی ...

حتما میرم.این اتفاق فقط نصفه سب برام میفته من کل روز تو خونه تنهام شوهرم تا شب سرکاره ولی فقط نصفه شبا ب مشکل میخورم

حتما میرم.این اتفاق فقط نصفه سب برام میفته من کل روز تو خونه تنهام شوهرم تا شب سرکاره ولی فقط نصفه ش ...

حتما برو احتمالا بخاطر تاثیرات از دست دادن نی نیت بوده قرص میده ارام بخش انشالله زود خوب میشی یه نی نی خوشملم میاری 

عزیزم شما افسردگی گرفتی،یکی از دوستای من بعد طلاقش توهم میدید که یکی لمسش میکنه یا توی اتاقه و اونم اصلا نمیتونست تکون بخوره،حتی پیش دعا نویسم رفت ،دیگه خیلی شدید شد ،رفت دکتر روان شناس و تشخیص افسردگی داد و چند تا قرص داد و الان خوبه دیگه توهم نمیبینه

عزیزم شما افسردگی گرفتی،یکی از دوستای من بعد طلاقش توهم میدید که یکی لمسش میکنه یا توی اتاقه و اونم ...

منم فکر میکنم افسرده شدم باید هرچی زودتر برم دکتر چون از مهر ماه سال دیگه دوباره میخوام اقدام کنم دلم نمیخواد با حال خراب بگذرونم