2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میوم و فیبرومت چند سانتیه منم دارم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

@dana‍ دلیل بزرگی طحال چیه

بزرگی طحال (اسپلنومگالی) می‌تواند به دلایل مختلفی رخ دهد. طحال عضوی است که در سیستم ایمنی و تصفیه خون نقش مهمی ایفا می‌کند. برخی از علل احتمالی بزرگی طحال عبارتند از: 1. **عفونت‌ها**: عفونت‌های ویروسی (مانند مونونوکلئوز)، باکتریایی (مانند سل) یا انگلی (مانند مالاریا) می‌توانند باعث بزرگ شدن طحال شوند. 2. **بیماری‌های کبدی**: بیماری‌هایی مانند سیروز کبدی یا فشار خون بالا در ورید پورت (فشار خون پورتال) می‌توانند منجر به بزرگی طحال شوند. 3. **بیماری‌های خونی**: شرایطی مانند کم‌خونی همولیتیک، تالاسمی یا لوسمی (سرطان خون) ممکن است باعث بزرگ شدن طحال شوند. 4. **بیماری‌های خودایمنی**: بیماری‌هایی مانند لوپوس یا آرتریت روماتوئید می‌توانند بر طحال تأثیر بگذارند. 5. **بیماری‌های متابولیک**: برخی اختلالات متابولیک مانند بیماری‌های ذخیره‌ای (مانند بیماری گوچر) ممکن است باعث بزرگی طحال شوند. 6. **لنفوم یا سایر سرطان‌ها**: سرطان‌هایی که سیستم لنفاوی یا خون را درگیر می‌کنند، می‌توانند منجر به بزرگی طحال شوند. 7. **تروما یا آسیب فیزیکی**: آسیب‌های فیزیکی به ناحیه شکم نیز می‌توانند باعث بزرگ شدن طحال شوند. علائم بزرگی طحال ممکن است شامل احساس درد یا ناراحتی در ناحیه بالای سمت چپ شکم، احساس سیری زودرس به دلیل فشار طحال بر معده، خستگی یا کم‌خونی باشد. با این حال، در برخی موارد ممکن است هیچ علامت واضحی وجود نداشته باشد. در صورت مشاهده علائم یا تشخیص بزرگی طحال، مراجعه به پزشک برای بررسی دقیق‌تر و شناسایی علت زمینه‌ای بسیار مهم است. پزشک ممکن است آزمایش‌های خون، تصویربرداری (مانند سونوگرافی یا سی‌تی اسکن) یا سایر روش‌های تشخیصی را توصیه کند.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

@dana‍ میشه بگی درمانش به روش گیاهی چیه

برای ارائه راه‌حل‌های گیاهی، ابتدا لازم است بدانیم که منظور شما از "درمان" چیست و چه نوع مشکل یا علائمی را مد نظر دارید. درمان‌های گیاهی می‌توانند برای برخی شرایط مفید باشند، اما باید با احتیاط و آگاهی کامل استفاده شوند. در ادامه برخی نکات کلی در مورد استفاده از گیاهان دارویی ارائه می‌شود: 1. **مشورت با پزشک یا متخصص طب سنتی**: قبل از استفاده از هر نوع گیاه دارویی، بهتر است با یک پزشک یا متخصص طب سنتی مشورت کنید تا از بی‌خطر بودن و مناسب بودن آن برای شرایط شما اطمینان حاصل کنید. 2. **شناخت گیاهان دارویی**: برخی گیاهان دارویی مانند نعناع، بابونه، زنجبیل و آویشن به طور سنتی برای تسکین برخی علائم استفاده می‌شوند. اما هر گیاهی ممکن است عوارض جانبی داشته باشد یا با داروهای دیگر تداخل ایجاد کند. 3. **مصرف صحیح**: دوز و روش مصرف گیاهان دارویی بسیار مهم است. مصرف بیش از حد یا نادرست می‌تواند باعث عوارض ناخواسته شود. 4. **توجه به آلرژی‌ها**: اگر به هر نوع گیاه یا ماده‌ای حساسیت دارید، از مصرف آن خودداری کنید. 5. **استفاده از منابع معتبر**: از منابع معتبر و قابل اعتماد برای تهیه گیاهان دارویی استفاده کنید تا از کیفیت و خلوص آن‌ها مطمئن شوید. اگر می‌خواهید در مورد یک مشکل خاص اطلاعات بیشتری کسب کنید، لطفاً علائم یا شرایط خود را به طور دقیق‌تر شرح دهید تا بتوانم اطلاعات مفیدتری در اختیار شما قرار دهم. به یاد داشته باشید که برای مشکلات جدی یا مداوم، مراجعه به پزشک ضروری است.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"