2777
2789

من از وقتی شوهر کردم کلا خواهرام از شوهرم خوششون نمیاد نماز خونه مومنه من کلا خودمم با حجاب بودم یکم بیشتر رعایت میکنم سراین خونوادم کلی اذیتم کردن خواهرام الان بهم گیر میدن چرا با ما شوخی نمیکنه چقدر بداخلاقه چرا اینجوریه بابا مدلشه اخلاقشه تا یه چیزه مذهبیم میشه سریع شروع میکنن منو شوهرمو‌مسخره میکنن اصلا اینجوری نیست جانماز اب بکشع اهنگشو گوش میدع شوخه ولی نماز و قرانش قطع نمیشه

چقدر میشنوم پشت سرم پیش هم حرف میزنن

از این طرفم من سال بعد عروسیم بچه دارشدم خونوادم خوشحال نشدن اصلا ولی برام معم‌نبود…

امروز خونه‌پدریمم دیگه دست از اینکه گیر بدن به شوهر من برداشت خواهرم گفت اونی یکی خواهرم میگفت وقتی تو حامله شدی گفته من اصلا دوست ندارم حاملست بچشم الان اصلا دوست ندارم،من هیچی‌نگفتم 

الان اون خواهرم جون میده واسه بچم ولی اون حرفش دلمو شکوند همش منو تخریب میکنن وای اصلا هرچقدر بگم کم گفتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با هر کسی که آزارت میده رفت و آمد نکن 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
خواهر و مادر مگه میشه؟

وقتی حرفاشون اذیتت میکنه نمیتونی بی اعتنا باشی نسبت بهشون اونا هم دست بر نمی‌دارن بله برای سلامت روان خودتو خانواده ات

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
باهاشون رفت و امد نکن تاادم بشن

مامان من میکشت مگه میذاره

داماد بزرگمون انقدر اخلاقش گند بود اصلا خونش بودیم با مامان بابام حرف نمیزد مامانم متنفر بود ازش بعد میاد خونه ما دو روز دوروز میمیونع شوهرم جون قربونش میکنه بعد دامادمون الان خوب شده همش مامانم میگه چقدر خوبه چقدر فلانه

من بعده عید مهمونی خوبی دادم بهشون چندمل غذا شیرینی و…بعد خواهرم تو خرداد مهمونی داد مامانم همش از مهمونی و اجیل و خنه اون تعریف میکنه حرصم میگیره