2777
2789

من نهمم تا الان همرو عالی دادم 

جز زبان امروز که میشم ۱۸ ‌

و جمعشو با ۲۰ مستمر بالای ۱۹ نمیشه که گرد بشع 

حالم خیی خیلی بده 

از اینطرف معلم زبانم میشناسم و میدونه پقدر برام مهمه و خیلیم دوسم داره بنظرتون میتونه ۲۵ صدم از یه جا که غلط توی نوشتن دارم کم نکنه و بامستمر جمع بشه ۲۰ میشه؟

از استرس به قدری حالم بده که نمیتونم توصیف کنم

بیکاره بی آرررر😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰ نشی مگه چی میشه این نمره کجا به دردت میخوره منم راهنمایی خیلی به معدل گیر میدادم یکبار بخاطر ۱۹/۹۳شدن معدلم نمیدونی چقد گریه کردم الان بهش فکر میکنم دلم میخاد کله خودمو بکنم روان خودمو سر نمره داغون میکردم آخرم هیچجا به درد نخورد

شکرت🌱🦋 

حاضری این کار رو برات انجام بده؟ اصلا می ارزه؟ 

یکم فکر کن ببین اگه همچین کاری کنه واقعا خوشحالی

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

حاضری این کار رو برات انجام بده؟ اصلا می ارزه؟ یکم فکر کن ببین اگه همچین کاری کنه واقعا خوشحالی

اگه بیست و پنج به من ارفاق کنه اونم چون آخر کلمه رو اشتباه نوشتم عیب داره ولی اونایی که دست به یکی میکنن بعد ده و نیم بیان سوالارو میبینن هیچ مشکلی نداره بنظرت؟

بیکاره بی آرررر😁

۲۰ نشی مگه چی میشه این نمره کجا به دردت میخوره منم راهنمایی خیلی به معدل گیر میدادم یکبار بخاطر ۱۹/۹ ...

۲۰ نشم نمیتونم هر رشته ای برم نشم نمیتونم هر مدرسه ای دلم خواست برمم

بیکاره بی آرررر😁