2777
2789
عنوان

نینی سایت چشه واقعا

288 بازدید | 12 پست

درمورد افغان ها تاپیک میزنی تعطیل

سیاسی تعطیل

درمورد تیم ات میزنی تعطیل

الان الهه حسین نژاد چشه ک گذاشتن رو دور حذف

درمورد هرچی میخوای حرف بزنی انگار تو دهنی میزنه بهت

مارو باش تو چ سایتی عضویم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا این سایت راجب هر اتفاق جامعه چه خوب چه بد گارد داره نمیدونم چرا ،انکار کلا میخواد به هر طریقی شده پشت مردم نباشه و روبه روی ملت باشه  

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

تقصیری ندارن یسری قوانین هست باید رعایت بشه برای همین خیلی وقته سرپاست وگرنه ازبین میرفت

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

تعطیل نمیکنن 

گزارش میشه اولا 

دوما مقصر خود کاربرا هستن که بلد نیستن منطقی بدون توهین با هم بحث کنن 

سر همین اتفاق کلی تاپیک قومیتی سراسر توهین زده شد 

خودمونو درست کنیم دنیا درست میشه 

سایت که بماند 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

عزیزم اینجا نی نی سایته و تا بوده کاربرا راجع به بارداری و مشکلات بارداری و دغدغه هاشون صحبت می کردن ، الآن چند سالیه که اینجوری موضوعات غیر مرتبط زیاد شده و عملا سایت از دست رفته 

قبول کنید اینجا یه فضایی بود برای خانوم های باردار که کاربرای جدید از دستشون درآوردن حالا ادعا رو چیزی که از اساس با قوانین سایت در زاویه هست یه کم سخته 

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚