یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مثلا اگه کسی چیزی بهت گفت چند ثانیه مکث کن و همونجا جوابشو بده ... اصلا نگران طرز فکر دیگران درمورد خودت نباش ما هیچوقت نمیتونیم ۱۰۰ باشیم همه آدما یه سری نقاط ضعف و یه سری نقاط قوت دارن اینو بپذیر و در هر شرایطی از حقت دفاع کن با سکوت احساساتتو سرکوب نکن . حرفای نزده و صداهای خاموش شده نشخوار فکری میاره
اینجوری فکر کن که تو برای آرامش یکی دیگه حاضری سکوت کنی ولی بعدش خودت از شدت شلوغی افکار مریض بشی !!! خودتو و احساستو اولویت قرار بده همیشه 🌱
این برای کسی ک درمان نشده بدتر میکنهچون جواب میدیبعد هی میگی کاش نمیگفتم الان این چی میگه اون چی میگ ...
خب خوبیش اینه باید روی خودش کار کنه و ادامه بده شاید اولش حالش بد بشه فکرش زیاد بشه ولی هرچی بگذره این براش عادت میشه و سبکش سالم میشه اما اگه به همین منوال ادامه بده مغز نمیمونه براش