2777
2789
عنوان

رمان معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 23 پست
هیژانیلوفر ابیغبار الماس

ی خلاصه کوچیک از غبار الماس میگی ؟

دلم جرعه ای آرامش میخواهد،چیزی که این روزها همه از من دریغ کرده اند؛چ کنم که این روزها حرف ها از چشم هایم می‌بارد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تلگرام داری ؟ آدرس برات بفرستم

همش شده بچه نویس ، اسمشو ممنون میشم بگی سرچ کنم

دلم جرعه ای آرامش میخواهد،چیزی که این روزها همه از من دریغ کرده اند؛چ کنم که این روزها حرف ها از چشم هایم می‌بارد.
گوهر یکدانه و شب های گراند هتل بی نطیرترینن بخونین پشیمون نمیشین من رمان خون حرفه ایم

به نظر قشنگ میاد میخونم حتما

مودب پور خوندم زینب ایلخانی و‌.‌. از بین همه اینا اینجا زنی عاشقانه میبارد اثر فاطمه حیدری بود و ما ...

رمان های یگانه اولادی ما دیوانه زاده میشویم و وداع اخر رمان های منیر کاظمی فصل توت رمان معمایی راز یک سناریو رمان عاشقانه درباره زندگی چهارنفر فصل های نخوانده عشق داستان واقعی هم میخوای مرسده کمالی و ناهید گلکار قلمشون خوبه و یه داستان واقعی قشنگ اسمش جهنمی به نام عشق از اراز طالبی

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود