2777
2789
عنوان

نامه به حضرت زهرا بدیم

9203 بازدید | 35 پست

سلام 

بی بی جان 

محسن تو دلت بود حس خوبی داشت؟ 

خانوم من که کسیو ندارم تو کمکم کن یه نی نی خدا بهم بده 

دلم واسه مامان بابام تنگ شده 

مادر شوهرمو سر به راه کن 

کار مهدیم رو هم درست کن 

خانوم امیدم فقط به خودته ناامیدم نکن  

دعا میکنین خدا بهم نی نی بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانوم هیچ وقت بلد نبودم عین بقیه بنده های خوبت قشنگ حرف بزنم من تا حالا چیزی نخواستم ازت انقدر بزرگ و عزیزی ک حتی روم نمیشه بخوام....

این روزا دلم ب اندازه دنیا گرفته منتظرم منتظر ی نی نی ک با اومدنش یادم بره تموم تنهاییام  تموم غمام  با اومدنش  حالم خوب بشه 

میشه صدامو بشنوی

سلام بانو

دلم خیلی گرفته ....غم هام زیاده...اونی به قیمت اینکه همیشه سعی کردم ادم باشم   .............دلم معجزه میخواد....دلم حال خوب میخواد ...دلم یه همراه و همقدم تو این مشکل میخواد خیلی غریب و تنهام.........به خدا بگو کمکم کنه ....

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥

ان شاالله جاجت روا دوست عزیز.منم از فاطمه زهرا میخوام حاجتای دلمو بده.مریض دارم.جوون داریم.بی اولادیم.مستاجریم.سلامتی میخوایم.خیروبرکت میخوایم.ان شاالله فاطمه زهرا خودش در حقم مادری کنه دعام کنه

سلام بی بی جون ...حاجتم زیاده درددلم زیاد دارم اما چیزی نمیخوام میشه شما که بی بی دوعالمی پیش خدا شفاعت کنی مریضا رو شفا بده ب مردم زلزله زده سرپل زهاب و ب اون بچه ها که الان تو چادرن مریضن و سرپناه درس حسابی ندارن کمک کنه میشه شفاعت کنی که خدا ب بازمانده هامون صبر بده این داغ ها رو تحمل کنن  میشه امسال سال خوبی واسه همه مردم باشه همه از پیر تا جون از ته دل بخندن میشه خوشبختی ب ایران عزیزمون بگرده ...آمین

دست کشیدم از سکوت خستم از این همه درد۰۰۰۰۰۰

یا حضرت زهرا  سلام عزیزم

میدونم از بدو تولدم چه بسا از قبل از تولد به شما مدیونم

عزیزم تمام زندگیمو به شما محتاجم.

خیلی جاها داشتم سقوط میکردم اما به برکت شما نجات پیدا کردم

و چه بسا خیلی وقتها بدون اینکه خودم آگاه باشماز منجلاب زندگی نجاتم دادین

عزیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــزم 

میدونم آبرویی پیشتون ندارم

اما به حق پدرتون به حق همسرتون به حق بچه هاتون قسمتون میدم

به حق آبرویی که پیش خدا دارین قسمتون میدم 

به حق آبرویی که پیش 14 معصوم دارین قسمتون میدم

به حـــق مادری کردنتون

به حق اون لحظه ای که با پهلوی شکسته موهای حضرت زینبتونو برای آخرین بار شونه کرین قسم میدم

به من گناه کار نگاهی کنید و بازهم تو زندگیم معجزتونو نشون بدینو 

طعم مادر شدن رو به منم بچشانید.دلم میخواد با نگاه شما بارداریم شروع بشه

یه بارداری سالم و راحت و زایمان سالم و راحت و یه فرزند سالم و صالح که تو راه قرآن و اهل بیت باشه تا آخر عمرش

یا حضرت فاطمه الزهرا یا ام ابیها یا سیده النساءالعالمین

همه منتظرا رو دریابید و بچه دارشدنمون باعث هدایتمون بشه و باعث بشه گناهانی که باهاش دلتون رو شکستیم کنار بذاریم انشاءالله ب برکت بچه ای که شما هدیه میدید ازطرف خدا،

حيا از خدا بسيارى از گناهان را پاك مى كند.امام علی علیه السلام*** میشه صلوات بفرستید. ممنون.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....یا ارحم الراحمین به من و همه منتظرا  فرزند سالم و صالح عطا بفرما.

سلام ودرودخدابرشماجدبزرگوارم ولعنت خدابراقاتلین شماوپیروان آنهامن هم به بدی خودم آگاهم هم به خوبی شمامن ازخداواین دنیادآدماش بریدم فقط شمابرام موندی شما میدونی من چی میخوام خواسته اموبده حتی اگرب ضررم باشه😢

دلم برای خودم تنگ شده😔😔😔

یا فاطمه زهرا، شفاعت منو پیش خدا کنین که یه پسر سالم صالح مهربون پاک رو قسمتم کنه همین روزها همسری که خدا برام مقدر کرده رو سر راه زندگیم قرار بده و یه ازدواج موفق داشته باشم دیگه خسته شدم( منم گدای فاطمه)😢😢😢

سلام بانو 

من از استرس و نگرانی دارم میمیرم لطف کن وساطتمو به  خدا بکن

ده یازده روز دیگه مصاحبه دارم خیلی تلاش کردم اما بازم میترسم نیاز به این کار دارم لطفااا شفاعتمو بکن تنها آرزویی که برای خودم دارم😞😞😞😞😞