2777
2789

بچه ها واقعا گرفتن تراز بالای 8 هزار خیلی سخته یا من خیلی وضعیتم داغونه؟!

خیلی ناامید شدم از خودم 

احساس میکنم برای رسیدن به هدفم خیلی ضعیفم

میشه یکم از شخصیتتون بگین ببینم اصلا اینجور آدمای درس خون و موفق چجور شخصیتی دارن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اصلا نابود شدم انهمه قلمچی و کنکورای نظام جدید و زدم و تورق کردم و تحلیل درست حسابی اخرش ترازم ۷۷۰۰شد .تلاشم هیچ فایده ای نداشت هعی .حالا دو هفته برای کنکور تیر به جی امید داشته باشم اخه

من نهاییم ۸۷۰۰ شد ولی کنکورم نه خب من‌کنکور ‌اصلااااا نخوندم ولی واسه نهاییا طی سال با امتحانا مدرسه ...

با این وضعیت تونستی چه رشته ای بری؟ 

میشه راجب شخصیتت یکم بهم بگی؟

مثلا آدم کنجکاو و سیریشی هستی؟ 

ببخشید برای کلمه سیریش جایگزینی پیدا نکردم 

مال من هست 

شخصیت خاصی ندارم همیشه درونگرا و کم حرف بودم از خیلی چیز های مادی و تفریح هام گذشتم البته شایدم چون  همیشه آدم تنها و بی ذوقی بودم از چیزایی که نوجوان های امروزی مثل بیرون رفتن و کافه و ... لذت نمی‌بردم و نمی‌رفتم مخصوصا سال کنکورم دیگه نمی‌دونم چشممو باز کردم دیدم یه سال گذشت.🥰 و من حتی سختی های دیروزمو یادم نمیاد با اینکه می‌دونم هر روز از خستگی چقدر اذیت شدم 

نمی‌دونم چه جواب دقیقی بهت بدم ولی قرار نیست کوه بکنی فقط باید استمرار داشته باشی و هرروز درس

با این وضعیت تونستی چه رشته ای بری؟ میشه راجب شخصیتت یکم بهم بگی؟مثلا آدم کنجکاو و سیریشی هستی؟ ببخش ...

خب من پرستاری شهریه پرداز پارسال اوردم نرفتم 

امسالم احتمالا رتبم حدود ۷ تا ۱۰ هزار بشه که یه رشته پیرا پزشکی میرم 

من خیلی ارومم و خیلی استرسی و احساسی و دلیل درس نخوندمم تو رابطه رفتن و درگیر شدنم بود 

راستش تمام وقتم صرف رابطم شد خب میتونم بگم اصلا نمیدونم اخلاقم چجوریه خیلی وقته به خودم فکر نکردم🤦🏻‍♀️

منم تازه دارم درس میخونم هرچی کلیپای تخصصیا میبینم حس میکنم فقط من خنگم و قرار نیست یاد بگیرم

منم احساس میکنم اونقدر جدی نیستم 

میگم شاید کسایی که همچین ترازایی میگیرن شخصیت خیلی قوی ای دارن که باعث میشه خیلی تلاش کنن