2777
2789
عنوان

رمان خونا

86 بازدید | 11 پست

خانوما من دو سه سال پیش به رمان می‌خوندم در مورد یه استاد بود که قبلاً گذشته بدی داشت و خواهر رفیقش عاشقش بود ولی به دختره گفت دوسش نداره و اونم خودشو کشت و حالا یه استاد مذهبی شده و با یه دختر آزاد که دانشجوش هست همسایه میشه و عاشق هم میشن کسی می دونه اسمش چی بود؟

امتحانات تموم شدن حوصلم سر رفت خسته شدم این چند وقت🥲

اسم شخصیتهاش اگه بدونی میتونی پیداش کنی

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیداکردی ب منم بگو❤️

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

اصلا یادم نمیاد دقیق اینا همسایه بودن با هم دختره از پسره متنفر بود بعد می‌ره یه مهمونی و موقع برگشت به پسره می‌خوره‌ اینارو یادمه بعد یه یادمه مادر این پسره از دختری خوشش نیومد حتی با هم رفتن مسافرت با خانواده پسره و اون دختری که مادرش دوست داشت عروسش بشه و شبش میره‌ کوهنوردی و پاش ضربه میخوره

یادم نیستتتتت

این نبست؟

اصلا این اسمایی که تو چنل گفت نبودن ولی داستان همونه اونجا که داره رمانو توضیح میده منظورمه

این عکس که گذاشتم نبود؟