2777
2789
عنوان

دخترخالم خیلی چسوعه

186 بازدید | 14 پست

اهمم.. با عرض معذرت..از اونایی نیستم که بخوام پشت یکی بد بگم مخصوصا رفیق خودم..ولی خدایی نتونستم جلوی خودمو بگیرم چون حس کردم حالم داره به هم میخوره..

ما اصلا سلیقه هامون متفاوته..من عاشق گیم زدن و از این بازی و ورزشای گروهی ام و بحث کردن

ولی ایشون به کشور محترم کره و انیمه های گوگول مگولی علاقه منده و پارم کرده از بس بهم کلیپ نشون داده

این به کنار به هر حال آدما فرق میکنن

خیلی هوله هر خری رو میبینه روش کراش میزنه

حالت تهوع گرفتم از بس گفت واییی ببین پسره چقدر جذابه

ای بابا اصا خود طرف رو هم خجالت میده

چیزی بهش نگفتم چون خیلی ناراحت میشه

ولی از یک جهت دیگه دوسش دارم چون با معرفته

دقیقا چیجوری میتونم با یکی که اصلا شبیهم نیس کنار بیام؟

برای پیدا کردن جایی که نمیشه پیداش کرد، اول باید گم شد!..اگر غیر از این بود همه پیداش میکردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا عمیق ترین دوستیا بین کسایین که خیلی با هم فرقدارن

آره ولی اینجوری دلخوری هم زیاد پیش میاد

برای پیدا کردن جایی که نمیشه پیداش کرد، اول باید گم شد!..اگر غیر از این بود همه پیداش میکردن

دقیقا منم با یکی از فامیلامون اینجوریم ولی خیلی دختر خوبیه و دوسش دارم سعی میکنم وقتی باهاش هستم راجب این چیزا حرف نزنم یا اگه اون میگه فقد تایید کنم ک ناراحت نشه اینجوری اگه کلنجار بری خودش میاد دوباره اون کارش و تکرار می‌کنه 

دقیقا منم با یکی از فامیلامون اینجوریم ولی خیلی دختر خوبیه و دوسش دارم سعی میکنم وقتی باهاش هستم راج ...

منم درد تو رو دارم همزاد

منم درد تو رو دارم همزاد

پس فقد تایید کن رفتارشو😂💔

خواهر منم اینجوری بود بی تی اس فن ولی من واقعا بدم میاد ازین چیزا نمیخام توهین کنما ولی سلیقم نبود خواهرم چون یازده سالش بود موفق شدم این چیزارو از سرش بندازم و موفق شدم ولی اون بنده خدارو نمیتونم چون از خودم بزرگتره و زیاد باهاش راحت نیستم تو این چیزا