2777
2789
عنوان

چاه بست پدسگ😡

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 30 پست
وای مگه میشه سیفون نداشته باشن

اره بابااا عزیزم ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا حالا جایی گیر افتادین تو دورهمی و مهمونی خونه میزبان که سیفوون نداشته باشن ؟؟ این که بیشتر وحشتنا ...

افروردین دقیقا تازه جیش ۲ داشته باشی من یه نفر مرگو به چشم میبینم تا برسم خونه 

آفتابه پر کن بریز من ندیده بودم

هینکارو میکردم اونموقع ها... خونه خودمون داریم ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

افروردین دقیقا تازه جیش ۲ داشته باشی من یه نفر مرگو به چشم میبینم تا برسم خونه

حالا خونه خود آدم یه وضعی پیش مهمان یا میزبان یه وضعی وقتی هم که دستشویی توی تراس باشه خیلی بده 😭😭....

[QUOTE=384991224]اسمش روشه دستشویی.مکانی برا دفع ادرار و مدفوع.پس سخت نگیر .یه هواکش هم بزار که صدا بده کمتر صدا بیاد ...[/QUOTE

تاپیک صرفا واسه خنده بود وگرنه من خودم خیلی مراعات میکنم

حالا خونه خود آدم یه وضعی پیش مهمان یا میزبان یه وضعی وقتی هم که دستشویی توی تراس باشه خیلی بده 😭😭 ...

هرکی دستشویی رد آورد توی خونه لعنتش کنه خدا 

ما یه دستشویی رو پشت بوم ساختیم گفتیم هرکی معذب یا مریضه بره بالا

😂😂😂دهنت سرویس به نکته ی خوبی اشاره کردی

منم ازون صدای تلپ بدم میاد به نظرم خیلی زشته

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

ببین سوتی بدتر از من ندادی که 

گوارشم ریخته بود بهم بدجوری اسهال و نفخ و... 

دعوت شدم مهمونی جاری هر چی اصرار کردم نمیتونم اون راضی نشد رفتم ی نیم ساعتی نشستم رفتم دسشویی تو حیاط خیلی صداهای بدی ازم در رفت اومدم بیرون دیدم عمو زن عمو بچه هاشون تو پشه بند هستن با فاصله کم از دسشویی با هم زندگی میکنن خلاصه که تو اون تاریکی ندیدمشون و شرف و ابروم رفتتتتتت 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑