کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
هرکاری کنی آخرش مرد ها نمیتونن کار خانومانه انجام بدن
مثلا ظرف بشورن پشت سر تو باید بری درست بشوری کثیف نباشه
ولی خب تو کارهایی مثل جارو برقی کشیدن و دستمال کشیدن و کمد جمع کردن بده کمک کنه
من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:) ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
قطعا باید بشه دیگه حالا کار اون سنگین تر بود کمتر انجام بده
آخه من ندیدم دو و برمون، بار روانی و فیزیکی کارها روی دوش زنه همیشه، چه بچه داری چه خونه داری، حتی اگه سرکار برن هر دو طرف، زن باید بدو بدو بیاد آشپزی کنه یا مراقب بچه باشه
❌❌بچها کاربری دست سه نفره پس منطقیه که تاپیکای متفاوت و بیربط باشه تو این کاربری❌❌🌸من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آشنا کرد🌸
بله همسرم آشپزی هم میکرد بعضی روزا.از مردایی که میگن کارای خونه واسه زنه و انجامش رو عیب میدونن بشدت متنفرم معلومه تربیت درستی نداشتن و مادراشون بین اون و دخترشون فرق گذاشتن