2777
2789
عنوان

ما رفتیم عزت زیاد ❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 33 پست
عجیب شده اینجا

آره بخدا میگفتن درباره کاربرای دیگه نباید تایپیک بزنین وگرنه تعلیق میشین

نمیدونم دیدی یا ن قبلا یکی دو نفر درموردت تایپیک زد اما تعلیق نشدن 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

منم دیگه زیاد فرصت نمیکنم بیام ماهی یکی دوبار ولی همون قدر هم اعصابمو به هم میریزه سالها پیش که عضو ...

اصلا مررریض فراوانه بیان از عمد یه حرفی بندازن بقیه ناراحت بشن من چقدر راحت بودم نمیومدم 

الانم جای دیگه نمیتونم سرگرم بشم جلوی زبونم نمیشه که بگیرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به دلیل مشکل فنی سایت با این اکانتم . ⇜ "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند.⇝☚ تاریک اندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشن شدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... ☛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره بخدا میگفتن درباره کاربرای دیگه نباید تایپیک بزنین وگرنه تعلیق میشیننمیدونم دیدی یا ن قبلا یکی د ...

فحش دادن به من آزاده

مخصوصا اگه امضا سه طبقه مذهبی سیاسی داشته باشن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

فکر کنم نوبت من و شمام باید برسهاز دست دفاع کردن نی نی یارا از افغانیا و کاربر مامان پرهام

واقعا چرا ابنطوریه؟

نی نی یار خیلی حق و ناحق میکنه

خیلی دیدم اینجا

اصلا مدیریت درست نداره سایت

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
آره بخدا میگفتن درباره کاربرای دیگه نباید تایپیک بزنین وگرنه تعلیق میشیننمیدونم دیدی یا ن قبلا یکی د ...

واقعا چراااا

دقیقا کسی که توهین میکنه کاریش ندارن

حتی واسه یه کاربر دیگه تاپیک میزنه و علنا اسم اون کاربرو تگ میکنه رو تعلیق نمیشه

ولی کسی که از خودش دفاع میکنه و جواب میده رو تعلیق میکنه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
واقعا چراااادقیقا کسی که توهین میکنه کاریش ندارنحتی واسه یه کاربر دیگه تاپیک میزنه و علنا اسم اون کا ...

برا منم پيش اومد طرف فحاشی بهم کرد جوابشو دادم من تعلیق شدم بعد همون کاربر واسم تایپیک زد😐

واقعا چرا ابنطوریه؟نی نی یار خیلی حق و ناحق میکنهخیلی دیدم اینجااصلا مدیریت درست نداره سایت

همینه همیشه حق و نا حق میکنه 

فکر کنم کاربر بی تربیت میخوان واسه چرخیدن سایت 

برا منم پيش اومد طرف فحاشی بهم کرد جوابشو دادم من تعلیق شدم بعد همون کاربر واسم تایپیک زد😐

دقیفا همین واسه منم اتفاق افتاد

همینه همیشه حق و نا حق میکنه فکر کنم کاربر بی تربیت میخوان واسه چرخیدن سایت

دقیقا 

کسایی که جنجالی و پرحاشیه هستن

باز چه کردی دختر ؟ درزای ننه بچه ها وا شده بود صبح داشت خودشو به چند تکه نامساوی تقسیم میکرد

من این روزها بیشتر سکوتم ...

فکر نمیکردم سکوتم آزاردهنده تر باشه...

سکوت انگار قوی تر عمل میکنه:)

این کاربری غیرفعال شده است