2777
2789

جریان از رفیقمع از من نظر خاسته من نمیدونم چجوری راهنماییش کنم

با ی پسری خیلی وقته تو رابطس . دیگ دوتا یی تصمیم گرفتن جدیش کنن. پسره ب خانوادش میگه. پدر پسره ی سری شرط میذاره ک اینارو ولش مشکلی نیس

میمونع اینکه پسره ۶سال پیش دخترخالش نامزدش بود و ب تفاهم نریسدن ب یه ماه نکیشیده بهم زدن . الان یه ریش سفید اومده ب اینا گفته ک زشته دختر مردمو این همه سال گذاشتید بحال خودش و برین عروسیشو کنین برا پسرتون و مدورت هارو کنار بزارید

الان پدر پسره میگ من جایی باهات نمیام خاستگاری و باید بریم برا دختر خالت

الان بعد از یه ماه ک پدره اینو گفته . پسره برگشته ب رفیقم میگ بزار ی مدت دور باشیم ک هم تو بیشتر وابسته نشی هم من ی فکری بکنم تا پدرم راضی بشع

رفیقمم میگ من نمیدونم چیکار کنم الان پسره رو خیلی میخاد.ممنون میشم راهنمایی کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفیقت نیازی نیست هیچ کاری کنه

به پسره یه برهه ی زمانی وقت بده

مثلا یه ماه

بگو اگر بعد یه ماه نیومدی همه چی تموم میشه

بنظر میاد پسره ب دخترخالش بی میل نیست ک اینجوری گفته و فاصله گرفته

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !