صبح نون بربری خریدم دونه بیست هزار از اسنپ سفارش دادم بعد دیدم خیلی سریع پیک موتوری پیدا شد نوشته بود تا ساعت یازده میرسه بعد دیدم پیک جایی که بیاد سمت خونه ما که خیلی نزدیک بود به نونوایی که سفارش داشتم رفت یه سمت دیگه گفتم شاید اشتباه میره زنگ زدم گفتم اشتباه میری گفت من داروخانه کار دارم بعد یه ساعت گذشته بود نیومد دیدم همون داروخانه مونده زنگ زدم پشتیبانی اسنپ گفتم من تا کی منتظر بمونم تا آقای پیک کار شخصی شون تموم بشه نیم ساعت بعد اومد پسرم فرستادم گرفت نونا رو بعد گوشیش زنگ خورد صداش اومد که نه من دیر نکردم ترافیک بود فلان نونوایی که پنج دقیقه راهه یکونیم ساعت طول میکشه آخه..بعدم نیم ساعت پشت در مون صدای موتورش میمومد خیلی ترسیدم گفتم بلایی سرم نیاره شکایت کردم.. به نظر شما میتونه کاری کنه
هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!