2777
2789
عنوان

امروز از پیک موتوری شکایت کردم

162 بازدید | 10 پست

صبح نون بربری خریدم دونه بیست هزار از اسنپ سفارش دادم بعد دیدم خیلی سریع پیک موتوری پیدا شد نوشته بود تا ساعت یازده میرسه بعد دیدم پیک جایی که بیاد سمت خونه ما که خیلی نزدیک بود به نونوایی که سفارش داشتم رفت یه سمت دیگه گفتم شاید اشتباه میره زنگ زدم گفتم اشتباه میری گفت من داروخانه کار دارم بعد یه ساعت گذشته بود نیومد دیدم همون داروخانه مونده زنگ زدم پشتیبانی اسنپ گفتم من تا کی منتظر بمونم تا آقای پیک کار شخصی شون تموم بشه نیم ساعت بعد اومد پسرم فرستادم گرفت نونا رو بعد گوشیش زنگ خورد صداش اومد که نه من دیر نکردم ترافیک بود فلان نونوایی که پنج دقیقه راهه یکونیم ساعت طول میکشه آخه..بعدم نیم ساعت پشت در مون صدای موتورش میمومد خیلی ترسیدم گفتم بلایی سرم نیاره شکایت کردم.. به نظر شما میتونه کاری کنه 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی بعد از نیم ساعت صدای موتورش اومد؟ از کجا فهمیدین اونه

همون جلوی در صدای موتورش میمومد 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

پسرم گرسنه بود نمیتونستم بیرون برم

ن منظورم اینه لغو میکردی دوباره میزدی ی نفر دیگه درخواست قبول میکرد . 

سعی کنید شماها ک بچه دارید چیزی تو خونه خالی نشه ک اینجور بشه . نون بخرید فریز کنید ما همیشه اینکارا میکنیم 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

منم با پیکا خیلی وقتا دعوام میشه و امتیاز صفر بهشون میدم بعضیاشون موادفروشن توراه کلی موادجابجا میکنن کلاپیکی که دیر میاد مشکوکه زنگ‌ بزن بهش بگو مثلا تا پنج دقیقه دیگه نیای لغو میکنم    خطرناکن بابا لغو کن گور پدرشون