2777
2789

استارتر نکن 

عزیز ترین دارایی یه نفر جونشه

تو که عزیزترین داراییتو میخوای به فنا بدی

مشکلاتت شاید خیلی راحت تر حل شدن

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه خیانت شده بی سروصدا مدرک جمع کن و بعد برا جدایی اقدام کن ،اگه خودکشی کنی و نجات پیدا کنی همسرت دست پیش میگیره و میگه  زنم مشکل روانی داره و بدون مهر طلاق میده نکن دختر زنگ بزن به روانشناس و اورژانس اجتماعی راهنمایی ات کنن

از من یاد بگیر بدترین اتفاق ها برام افتاده قابل تعریف نیستبعد میرم آهنگ فتانه میذارم باهاش میخونمول ...

منم والا جر.  خوردم از دست مشکلات ولی همون حالت جرخوردگی میرم جلو

خودکشی یعنی من ضعیفم من خارم خفیفم پست ترین موجودم

نجات یافته کارش خوب نبوده که نجات یافته.تو هم پدرمادرت رو نگاه کن نمیدونم بچه داری یا نه اونو ببین.ب ...

شایدم قوی نیست

ولی همه مجبور نیستن قوی باشن

استارتر فقط باید یه مدت بیخیال باشه بجای خودکشی

زندگی واقعا خیلی قشنگه❤️خدایا شکرت✨️ㅈ

دلبستگیت رو از همه بکن و فقط به فکر خوشحالی خودت باش کاری که دوست داری رو بکن قهر و این چیزا فایده نداره 

منم دیگه نه داد میزنم نه دردمو میگم فقط دنبال چیزاییم که میخوام و دیگه هیچ کس برام مهم نیست

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن خیانت

بخاطر خیانت رل میخوای خودکشی کنی؟؟؟

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

قرصی چیزی هست معرفی کنین

نه عزیزم قرص یکی میدونم اونم زجرش خیلی زیاده و اصلا گیرم نمیاد گیرم بیاد بهت نمیدن 

من راه مطمئن میشناختم خودمو راحت میکردم فدات شم

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40