2777
2789

خیلی خسته ام من یه دختر امروزیم خدا سر شاهده تمیز میگردم اتو کشیده میگردم عطر زده میگردم فوق دیپلم دارم قبلا تو چند تا منشی بودم همه از کارم راضی بودن اون موقع ها چون دانشجو بودم به خاطر تداخل درسی اومدم بیرون  هرجا میرم برای کار نمیشه که نمیشه یه فامیل دارم چند از فامیل ها حتی دوستایی منو برده شرکتشون از این شرکت هرمی هاست که خودشون دکتر جا میزنن محصولاتشون میفروشن مردم بیچاره به عنوان دکتر حوصله ندارم بگم چطور شرکتیه خلاصه همه رفتن دارن پول میارن یه تیکه طلا گرفتن خود فامیلمون ماشین گرفته الانم میگن بیا ولی به قران به خاطر وجدانم نمیرم وقتی دکتر نیسنم چرا خودم دکتر جا بزنم چرا بگم تخصص دارم کلاه برداری کنم باهاشون قهر کردم گفتم من نمیام من مثل شما نیستم اما یه کاز ساده پیدا نمیشه هرجا میرم گفتن زنگ میزنیم دیگه نمیرنن بعضی میگن ساده پوشی نمیدونم والله اگه کار پیدا نکنم مجبورم برم شرکت اونا یعنی تسلیم سرنوشت بشم یک ساله دنبال کارم فروشندگی میتونم کنم اما چون پام ظاهرش مشکل داره اخه تصادف کرده بودم بچخ بودم الان ۲۷ اینا هستم خلاصه فکر میکنن از پسش برنمیام درصورتی وقتی منشی بودم سه طبقه خودم تمیز میکردم هرروز نصف خونه تکونی عید خودم میکنم تند تند حرکت میکنم چی بگم