2777
2789
عنوان

تورو به هرچی میپرستین قسم بیاین

332 بازدید | 38 پست

تورو امام حسین برای برادرم دعا کنین ۱۳ سالشه بیمارستان چند روزه بستریه تورو امام حسین دعا کنید خوب شه💔 بچه اس ترسیده همش گریه میکنه

❤️❤️❤️خدایا شکرت❤️❤️❤️خدایاشکرت❤️❤️❤️خدایاشکرت❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش آیت الکرسی میخونم انشاالله خدا سلامتی بده

خدا خیرت بده داریم میمیریم براش کاش من بجاش بودم

۱۰۰ صلوات

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

مشکلش چیه

عزیزم اول عفونت خونش شدید بالا بود بعد بچه ۱۳ ساله پانکراسش عفونت شدید کرد و الان یک هفته اس بستری و فردا میبرن باز ازمایش بگیرن هنوز نه درمانش کردن نه میفهن مشکل از کجاست یک هفته اس بستریه🥲فردا فکر کنم از این ازمایش ها میگیرن بفهمن تومور هست یا نه بقران خیلی ترسیده

عزیزم اول عفونت خونش شدید بالا بود بعد بچه ۱۳ ساله پانکراسش عفونت شدید کرد و الان یک هفته اس بستری و ...

یه کاربری هم اینجاه بیماری منو کوبید تو سرم الهی روزی اونم بشه درد مرض تخت بیمارستان

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند