2777
2789

🌞به نام خدای مهربون 🌞

«نه اشتباه نکنیم ☜❌ما تکلیف داریم که زمینه رو مهیّا کنیم

برای خودمون و اطرافیان مون»

حالا هر کدوم از ما به اندازه ی که میتونیم&

به عبارتی وقتی میگیم«عَجِّـــل»

این یعنی: با کار ما،باید تعجیل بشه ...

یعنی دعـ🤲ـا + حرکت عمـ💪ـلی

تکـ🥰ـلیف منِ منتظـ🌻ـره 

☜مثلا یک نمونه اش:

اینه که مقابل ظلم سکوت نکنیم😡

همیشه شاهد و گواه واسه حق باشیم✋

مشت مون گره باشه،واسه کسایی که حرف زور میزنن و توقع دارن تسلیم محض باشی!🤜

در غیر این صورت اگر بی تفاوت باشیم و مُصلح نباشیم😒

تشکیل جامعه آرمانی که آرزوش رو داریم (ظهور آقا)

با بی تفاوتی خودمون مدام به تعویق میفته.. 🤷

خلاصه میخوایم کوچه رو آب و جارو کنیم 🌲و کم کم مهیای اومدن عزیز خدا، مهــﷻـدی فاطمه (س) بشیم .🌈🕊️

🌻با نوشتن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ در ثواب تاپیک باشیم🌿

💚💚🍀5 روز مانده به عید غدیر 🍀💚💚

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

روز مانده به عید غدیر

بیاییم یه پوییش راه بندازیم،

عکس پروفایل هامون رو تغییر بدیم😍

این کوچیک ترین کاریه که از دستمون بر میاد 🙂

مبلغ غدیر باشم🌺

با تجدید بیعت در غدیر

به سمت وارث نهایی غدیر می رویم✋

فقط به عشـ❤️ــق مـــولا علـی

تصویر مورد نظر  غدیری ام👇🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرگز نمیشه حق شکر نعمت های بی کران خدا رو ادا کرد 🫡

به خدا قسم،

اگر دل‌های شما از ترس آب شود، 

و چشمهايتان از شدّت شوق يا از خوفِ خدا خون ببارد، سپس تا پايان دنيا زنده بمانيد 

و تا آنجا که در توان داريد در اطاعت خداوند تلاش کنيد، 

باز اعمال شما پاسخگوى نعمت‌های عظيم الهى بر شما نيست؛

به ويژه نعمت هدايتِ شما به سوى ايمان

(بنابراين به اعمال ناچيز خود مغرور نشويد).»

(نهج‌البلاغه خطبه ۵۲)

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

🌸 نذر گناه نکردن

✍ فرازی از وصیت نامه شهید تفحص شده از کربلای خانطومان شهید مجید سلمانیان

🌸 اگر می خواهید نذری کنید فقط گناه نکنید، مثلا نذر کنید یک روز گناه نمیکنم هدیه به آقا صاحب الزمان (عجل الله فرجه) از طرف خودم. 

🌸 یعنی از طرف خودتان عملی را برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عجل الله فرجه) انجام می دهید که یکی از مجرب‌ترین کارها برای آقا است

🌸 یا اگر می‌خواهید برای اموات کاری انجام دهید به نیابت از آنها برای تعجیل در فرج آقا امام زمان (عجل الله فرجه) نذر کنید. 

ان شاءالله به حق امیرالمومنین (علیه السلام) موفق باشید، شفاعت وعده خداست و شهدا می توانند شفاعت کنند. 

السلام علیک یا اباصالح المهدی♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری تو یکی از تاپیکام ازم بپرس🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸💚اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

عدم وجود بیماری🤗🫀

امام جعفر صادق (ع)که ایشان فرمودند: چون‌که قائم (عج) قیام نماید، خداوند متعال از هر شخص با ایمانی بیماری، نقصان و آفت را دور نموده و نیرو و توانش را به او باز می‌گرداند.

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

رسول اکرم صل الله علیه و آله فرمودند:

☀️وقتی امام زمان ارواحنا فداه ظهور کنند

آنچنان رفع ستم از ستم دیدگان میکند

که اگر حق کسی زیر دندان کسی باشد 

آن را میگیرد و به صاحب حق باز می‌گرداند 🌻

📚 دوران رهایی صفحه ۳۱۰

اللهم عجل لولیک الفرج به حق الحسین علیه السلام💞

دعای فرج آقا امام زمان💜

إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ، وَ انْکَشَفَ الْغِطَاءُ، وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ، وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ، وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَیْکَ الْمُشْتَکَى، وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَ الرَّخَاءِ، اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَیْنَا طَاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عَاجِلاً قَرِیباً، کَلَمْحِ الْبَصَرِ، أَوْ هُوَ أَقْرَبُ، یَا مُحَمَّدُ یَا عَلِیُّ، یَا عَلِیُّ یَا مُحَمَّدُ، اِکْفِیَانِی فَإِنَّکُمَا کَافِیَانِ، وَ انْصُرَانِی فَإِنَّکُمَا نَاصِرَانِ، یَا مَوْلانَا یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی، السَّاعَهَ السَّاعَهَ السَّاعَهَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ  💜

برا ظهور آقا صاحب الزمان( عج) یدونه صلوات میفرستی؟ ممنونم،اللهم عجل لولیک الفرج، بالاخره که میشه مطمئنم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ

برا ظهور آقا صاحب الزمان( عج) یدونه صلوات میفرستی؟ ممنونم،اللهم عجل لولیک الفرج، بالاخره که میشه مطمئنم

📆 5 روز مانده تا عید سعید غدیر

🔅 از نسل علی یه نفر میاد که توی حکومتش، خبری از فقر و گرسنگی نیست…

FromTheGenerationofImamAli,  

There will be a person who does not have poverty or hunger in his government...

📚 فرازی از #خطبه_غدیر:

⬅️ ای مردم، قرآن را تدبر نمایید 

و آیات آن را بفهمید و در محکمات آن نظر کنید و به دنبال متشابه آن نروید. 

به خدا قسم، باطن آن را برای شما بیان نمی‏‌کند و تفسیرش را برایتان روشن نمی‏‌کند مگر این شخصی که دست او را می‏‌گیرم و او را به سوی خود بالا می‏‌برم و بازوی او را می‏‌گیرم و با دستم او را بلند می‌‏کنم و به شما می‏‌فهمانم که: 

«هر کس من صاحب‌اختیار اویم این علی صاحب‌اختیار اوست» و او علی بن ابی‌‏طالب برادر و جانشین من است، 

و ولایتِ او از جانب خداوندِ عزوجل است که بر من نازل کرده است

؟انتظار ظهور!

وظيفه‌ی ما چيست؟

وظيفه‌ی ما انتظار ظهور است!

انتظار نه به معناي آن كه اين‌جا بنشينم، هركاري كه مي‌‏شود بگويم:

ان‌شاءالله امام ‏زمان مي‌‏آيد و درست ميكند و هيچ كار نكنم!

اين معنای انتظار نيست،

اين تنبلي و مهملي است،

اين لاابالي شدن است.

معناي انتظار آن است كه جميع آن چه را كه در نصرت آن حضرت لازم است، من در خودم موجود كنم

🌙 #غدیر ؛ ماهی بین ستاره ها✨

امام رضا علیه‌السلام:

🔹در روز قیامت، چهار روز به سمت خداوند همچون عروس همراهی می شود. گفته شد: کدام روزهاست؟

فرمودند : روز عید قربان، روز فطر، روز جمعه و روز عید غدیر که به راستی روز #عید_غدیر بین آن‌ها مثل ماه بین ستاره هاست.

🌾❤️ مردی در اوج فتنه ها می آید ...❤️

آخرالزمان و در روزگاری که فتنه‌ها آشکار 

می‌شوند مردی به نام مهـ❤️ـدی خواهد 

آمد که بخشندگی‌هایش دلچسب و گواراست.

🕋  💫 يَكُونُ عِنْدَ انْقِطَاعٍ مِنَ الزَّمَانِ وَ ظُهُورٍ

مِنَ الْفِتَنِ رَجُلٌ يُقَالُ لَهُ الْمَهْدِيُّ عَطَاؤُهُ هَنِيئاً.

▪️ پیامبر صلی الله علیه و آله:

📚منتخب الأثر، ج۲، ص۷۳.

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲