2777
2789
عنوان

من همونیم ک گفتم شوهرم مشکوک میزنه بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 16753 بازدید | 309 پست
مرسی خانمی از سرو کلت میباره عزیزم خخخ والا سر پیری باید بیام ثابت کنم من مرد نیستم

من جلوی همه کسایی که اینجاهستم ازت عذرمیخوام،اشتباه کردم😊من فقط حسموگفتم،شماخیلی جدی گرفتین😞بهرحال شرمنده😞

الله اکبر❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا چرا میگین عکس بده ؟؟؟ خب کاری نداره عکس تاپ قرمز فرستادن

آره انگار فقط یه نفر تو دنیا تاپ‌قرمز داره😆😆

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بخدا منم ميمونم اخه كه چي همچين تاپيكايي ميزنن 🤨🤨

عزیزم به خیاله خودشون سرگرم میشن ولی انقد عقلشون نمیرسه که این کار باعثه بد بینیه بقیه میشه 😕ما وجوده مرد و زنه خیانت کار و وجوده خیانتو به هیچ وجه انکار نمیکنیم ولی این انشاهایی که اینجا مینویسن که حتی ارزشه خوندنم نداره هیچ کدوم واقعی نیس

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی ...😍
ازبس خیانت کرده بود دخترهمسایمونوب پابراش گذاشته بودم نمیدونم غروبش میاددرمیزنه ک فلانی اینجاهست اقا ...

آره دیگه احتمالا لباس نداشته مانتوش پوشیده رفته عجله ای شده 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏

فقط اونایی که باور کردن🤣

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

اومای گاد دوبنده هم میپوشه عنترخانوم چقدم چاقه 😂😂😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
اختمالا شوهرتو حسابی تیغ میزنه به خودت برس چیزی کم شوهرت نگذار که بخاد خودش را با ان ارضا کنه

نکنه واقعا باورکردی؟

کدوم زنی تو ایران هست که اونهمه شواهد دیده باشه و تونسته باشه خودشو کنترل کنه و شوهرشو ریلکس نگاه کنه؟