2777
2789
عنوان

من همونیم ک گفتم شوهرم مشکوک میزنه بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 16753 بازدید | 309 پست

تاپ رو بذار رو اپن ي چاقوي بزرگ فرو كن توش ازت پرسيد اين چيه بگو سند مرگته..

من دارم سكته ميكنم دورازجون بجاي شما

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم این زنا با این کاراشون میخاند دل شوهرتو به دست بیارند زندگیت‌را از هم بپاشونند اخلاق شوهرت چه طوریه با تو خوبه چه مردیه این زنیکه داره ازش سو استفاده میکنه بچه ها من این مورد این شکلی دیدم مسخره نکنید‌گناه داره الان فقط باید مچشون را بگیری یا شماره زنه را پیدا کنی از گوشیه شوهرت به خدمتش برسی وگرنه زنیکه ول کن نیست باید از زندگیت‌بیرونش کنی بهر جور شده شمارشو پیدا کن فعلا به روی شوهرت نیار ان همین را میخاد بین شما ها‌را به هم بزنه

احتمالا کارگر گرفته برا خونه تمیز کنه خونه تکونی کنه ..گفته یه حالیم بده بهم😐

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

خواهر کارگر گرونه دم عیدی

این یه ماهه رم دندون رو جیگر بذار

بذار بیاد خونه تکونیش رو تموم کنه

شمام تن تن برو ب اون فامیل مریضه سر بزن

عید ک شد صداش رو در بیار

سرنوشت بچه گربه رو تو تاپیکای آخرم گفتم😔
وای بچ ها الان اون پیام بازرگانیرو داره نشون میده😂 توام بگو خدارو شکر که اشپزخونموتمیزکرد ...

😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

واااا عکس نمی خواد که چیو ثابت می‌کنه مگه انگار فقط اون خانمه تاپ قرمز داشته عجباااا😐😐😐

لوئیز:ما داریم بچه دار میشیم.ویرجیل:شوخی میکنی!نه. من رفتم دکتر. این هدیه کریسمس من به توئه.اما تموم چیزی که من لازم داشتم فقط یک کراوات بود!😞