2777
2789
عنوان

من همونیم ک گفتم شوهرم مشکوک میزنه بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 16753 بازدید | 309 پست

شايد كارگر زحمت كش بوده اومده بوده خونتونو تميز كنه دم عيدي

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه مو رو شاید مثلا ریزش موداشته افتاده اونجا... ولی تاب😲 یا کور بوده یاچلاق

اگه اگه اگه این موضوع واقعیت باشه،شایدازقصدشوهرش تاپ اون زنه روگذاشته که استارتر ببینه وبره طلاق بگیره .وگرنه مگه میشه شوهرش تاپ ب اون گنده ای روندیده باشه ،اینا ک خیانت میکنن حواسشون شیش دانگ جمعه ک سوتی ندن 😷

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

چطور بلد نیستی عکس بدی تا الان نزدیک بیست سی تا تاپیک زدی یاد نگرفتی عکس بدی؟؟؟

باورش سخته

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔
چرامسخرم میکنیدبخداداستان نیس راهنمای خاستم ازتون ب همین ده فاطمیه چرااینجوری هستین عکسم بلدنیستم بز ...

برو ب شوهرت زنگ بزن بگو همین الان برو انشالله ک چیز خاصی نیست عزیزم

من هر موقع کارگر میارم واسه دیوار کشی. 

دستمال حوله ای دوتا میدم واسه خشک کردن بقیشو تیشرت قدیمی های شوهرمو که آب کش خوبین رو میدم به خانومه که تمیز کنه .

حتما اونم تابشو آورده کابینتا رو تمیز کرده. 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...