2777
2789
عنوان

دوست دارم بمیرممم از دست پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 34 پست
تو شامپوش پودر موبر بریز

اون چیهه چیکلرمیکن؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

والا کار خودت هم اشتباه بوده

یعنی چی مو بچه ۱۵ ماهه رو با کش می بستی 😐🙄 بچه که اسباب بازی و عروسک دست ما نیست 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گقتم دوست نداشتم کوتاه کنمم این قیافشو دوست ندارممم خب چی بگم دیگ؟

مگربچتوبخاطرچهارتادونه مومیخواستی؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اولا خودت باید کوتاه میکردی مگ دختره ک با کش ببندی دوما هر چند اشتباه ولی خواسته تومهمه باید همونحا ...

من دوست نداشتم کوتاه کنم چون موهاش فر هرچقد کوتاه میشد وز میشد 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
بچته وا یعنی جی این قیافشو دوس ندارم مگ‌میش ادم بچشو ب خاطر قیافش بخواد یا نخواد ولی کار اونا اشتباه ...

فک کن بچه ۱۵ ماهه لاغر موهاشو صفر کردننن خب وقتی مو داشته چقدر قشنگ بودد خب ادم دلش نمیاددنگاش کن 

والا کار خودت هم اشتباه بودهیعنی چی مو بچه ۱۵ ماهه رو با کش می بستی 😐🙄 بچه که اسباب بازی و عروسک د ...

میبینی که هست  الان میگه قیافشودوست ندارم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

والا کار خودت هم اشتباه بودهیعنی چی مو بچه ۱۵ ماهه رو با کش می بستی 😐🙄 بچه که اسباب بازی و عروسک د ...

ن از اون کش ها😶😶 ی کش ریزایی هستننن دوتیک موهاشو جمع میکردم از بالامبستممم خاستی درخاست بد عکسشو بدم اونجور ک ط فکر میکنی نبود

شانس اوردن توعروسشون هستی اگه من بودم الان قیامت شده بود 

بخاطرمو نه گریه رودم حجله میکشتم که از طرف خودشون دیگه هرگز بدون اجازه برای بچه من تصمیم نگیرن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

مگربچتوبخاطرچهارتادونه مومیخواستی؟؟

عزیزم چراا دنبال زیر بغل ماری ط ؟؟؟ من میگم مو داشت خیلی موهاش بهش میومد تاالان ک. کچل بعدم من میگم کار پدرشوهرم اشتباهه شما دنبال مو کش موهستین؟

شانس اوردن توعروسشون هستی اگه من بودم الان قیامت شده بود بخاطرمو نه گریه رودم حجله میکشتم که از طرف ...

الان کاربرا میگن کار ط اشتباهه مو داشته خب من دوست دارم بچم مو داشته باش همش دنبال زیر بغل مارن . من کلا میگم ناراحتم از دسشون ک بدون اجاز این کارو کردن 

وای توروخدا این حرفارو نزن یکی بچش نقص عضو داره اینحرفارو نمیزنه ناشکری نکن

وای مگ من بحثم موو؟؟؟ من میگممم چرابدون اجاز من کجلش کردن؟

کارشون اشتباه بوده الان بدون اجازه این کارو کردن بعدا کارای دیگه هم میکنن

اما اسی پسر خوبه موهاش کوتاه باشه نه با کش ببیندی و بلند باشه

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

عزیزم چراا دنبال زیر بغل ماری ط ؟؟؟ من میگم مو داشت خیلی موهاش بهش میومد تاالان ک. کچل بعدم من میگم ...

ماکارپدرشوهرتو بدمیدونیم امااخه چطورددلت میادمیگی قیافشودوست ندارم دلم نمیادنگاش کنم ؟؟  کچل شده درمیاد تا۱۵ماهگی بایدخودت موهابچه کوتاه میکردی