2777
2789
عنوان

ترازم 9000 شده فرهنگیان برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 86 پست
آزمون استخدامی اومده دفترچه رو مطالعه کنید اگه لیسانس دارید به رشتتون بخوره آزمون بدین

نه کنکور دادم اجل معلق اومد خواستگاری از بس ازش تعریف کردن فک کردم حالا چه گوهیه قبول کردم و درسم ول کردم بعدش پشیمون شدم نذاشت ادامه بدم گفت باید بری شهر دیگه من تنها میمونم چون شهر خودمون دانشگاه نداشت اونموقع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه واقعا علاقه نداری بعدا قرار رفتی قبول شی و انصراف بدی این کارو نکن چون حق ی نفر ک اون رشته رو وا ...

حق کسی رو که ضایع نمیکنم ، این حق به من داده شده که انتخاب کنم یا نکنم .

واقعیت الان فقط خودم مهمم که چه تصمیمی بهتره 

اگر میشه که الان انتخاب رشته کنید و بعد جواب کنکور اصلی بیاد برای رشته های پیرا یا پزشکی هم انتخاب ر ...

نه متاسفانه اگه قبول شم که احتمالش خیلی زیاده حتی بهم رابه هم دیگه نمیدن و نمیتونم رشته ای که انتخاب کنم 

چون جوابش قبل از جواب کنکور اصلی نیاد و این خیلی بده

نه متاسفانه اگه قبول شم که احتمالش خیلی زیاده حتی بهم رابه هم دیگه نمیدن و نمیتونم رشته ای که انتخاب ...

آهان 

پس عزیزم اگر علاقه ندارید و درستون خوبه که رشته مورد علاقتون رو میارید انتخاب نکنید چون سخت میشه بدون علاقه 

به نظرم خودت رو حیف نکنسنت کمه امسال نتونستی رشته ی مورد علاقه ات بری سال دیگه برو فرهنگیان معلمی بر ...

خودمم نظرم همینه ولی همه میگه بهتر از معلمی نیست و فلان ، ی ذره حرف اطرافیان مرددم کرده .

خودمم گفتم حیفه برم فرهنگیان ، بقیه میگن خودتو چقد تحویل میگیری 

آها با این تراز از نظر من حیفه بری فرهنگیان.ولی خب علاقه‌اتم در نظر داشته باش

خب علاقه ندارم بهش 🥲

فکرم نمی‌کردم مجاز بشم اصلا چون اصلا نخونده بودم براش ولی الان که مجاز شدم بقیه میگن شانس بهت رو آورده و فلان

مصاحبه اواخر خرداده ، اون تایم نزدیک کنکور تیره .اگه بخوام مصاحبه برم باید براش مطالعه کنم این بده

آره اینم هست ولی اگه علاقه نداری سمت فرهنگیان نیا. من خودم دانشجوی فرهنگیانم و اگه علاقه نداشتی باشی تحملش برات سخت میشه. فقط هم بحثم سر شغل معلمی نیست، بیشتر منظورم جو فرهنگیانه‌. یه وقتی هست یکی یه جوری خودش رو قانع می‌کنه و با پای خودش میاد فرهنگیان. تو همچین شرایطی یه جوری با سختی‌هاش کنار میاد ولی اونی که با حرف بقیه میاد براش سخت‌تر می‌گذره‌. تو الآن یه آدم مستقلی. بشین برای خودت فکر کن که چی از زندگی و آینده‌ات می‌خوای و بعد تصمیم بگیر. 

خب علاقه ندارم بهش 🥲فکرم نمی‌کردم مجاز بشم اصلا چون اصلا نخونده بودم براش ولی الان که مجاز شدم بقیه ...

برای بعضیا میتونه شانس باشه

برای بعضی نه.

اینو خودت تعیین میکنی عزیزم

ولی من تو موقعیت شما باشم فرهنگیان نمیرم چون انتخاب های بهتری دارم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

خودمم نظرم همینه ولی همه میگه بهتر از معلمی نیست و فلان ، ی ذره حرف اطرافیان مرددم کرده .خودمم گفتم ...

خودت رو دست کم نگیر 

نذار حرف بقیه مرددت کنه 

برو پیش مشاور تحصیلی حتی 

فرهنگیان حقوقش مگه چقدره کارمندیه دیگه 

بعد هم سختی خودش رو داره کار با بچه ها خیلی سخته 

من تدریس کردم کارمند هم بودم به خدا کارمتدب خیلی راحت تر بود با اینکه ساعت کاریش بیشتر بود