آزمون استخدامی اومده دفترچه رو مطالعه کنید اگه لیسانس دارید به رشتتون بخوره آزمون بدین
نه کنکور دادم اجل معلق اومد خواستگاری از بس ازش تعریف کردن فک کردم حالا چه گوهیه قبول کردم و درسم ول کردم بعدش پشیمون شدم نذاشت ادامه بدم گفت باید بری شهر دیگه من تنها میمونم چون شهر خودمون دانشگاه نداشت اونموقع
پدرم جانبازه الان آموزش پرورش دنبال نیرو برای کلاس اوله پسر خالم تو آموزش پرورشه زنگ زد گفت بیا آزمون بده چون درصدجانبازی پدرت بالایه قبول میشی بازم نمیتونم چون بچم دوماهشه
مصاحبه اواخر خرداده ، اون تایم نزدیک کنکور تیره .اگه بخوام مصاحبه برم باید براش مطالعه کنم این بده
آره اینم هست ولی اگه علاقه نداری سمت فرهنگیان نیا. من خودم دانشجوی فرهنگیانم و اگه علاقه نداشتی باشی تحملش برات سخت میشه. فقط هم بحثم سر شغل معلمی نیست، بیشتر منظورم جو فرهنگیانه. یه وقتی هست یکی یه جوری خودش رو قانع میکنه و با پای خودش میاد فرهنگیان. تو همچین شرایطی یه جوری با سختیهاش کنار میاد ولی اونی که با حرف بقیه میاد براش سختتر میگذره. تو الآن یه آدم مستقلی. بشین برای خودت فکر کن که چی از زندگی و آیندهات میخوای و بعد تصمیم بگیر.