2777
2789

من الان یه هفتس که لگن درد دارم و تخمدونامم تیر میکشه..دیگه نمیدونم باردارم یا نه..دو روز دیگه موعدمه

شما هم بگید

هی تو..خوشگلترین لبخند دنیا رو داری🌈

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از زمانی که باردار بودم لگن دردم شروع شد تا به الان که یکسال هست از زایمانم میگذره و اصلا خوب نشده

یعنی با لگن درد فهمیدید که باردارید؟

بابا اینجا درست اطلاعات ندارن! مثلا نمیدونن توی دوران لقاح بی بی چک میتونه مثبت بشه یا نه! من الان گیجم، بی بی چکام هاله داشتن ولی دو روز پیش لک دیدم و قطع شد! دو روزم هست که نه دیگه لک دیدم نه بی بی چک گذاشتم

اکثرا میگن تا لانه گزینی نشه،بی بی چک مثبت نمیشه! در صورتی که قبل از لانه گزینی آزمایش خون مثبت میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بابا اینجا درست اطلاعات ندارن! مثلا نمیدونن توی دوران لقاح بی بی چک میتونه مثبت بشه یا نه! من الان گ ...

وا مگه میشه

شما اگه عقب انداختی، بی بی بذار

وا مگه میشهشما اگه عقب انداختی، بی بی بذار

من پریودام افتضاح نامنظمه! اصلا نمیتونم زمانشو حساب کنم

ده تا بی بی گذاشتم، هشت تاش هاله داشت! ولی به مرور دیر تر هاله ها میافتاد،تا اینکه پریروز لک دیدم،فک کردم پریود شدم، ولی الان قطع شده و دیگه چیزی ندیدم!

میترسم امید ببندم، از طرفی هم دوس دارم اگر بارداری نیست لااقل پریود شم تکلیفم معلوم بشه

میگن قبل از لانه گزینی بی بی مثبت نمیشه

من پریودام افتضاح نامنظمه! اصلا نمیتونم زمانشو حساب کنمده تا بی بی گذاشتم، هشت تاش هاله داشت! ولی به ...

انشالله که بارداری 

چه علائمی داری؟؟

انشالله که بارداری چه علائمی داری؟؟

یه دل درد و کمردرد خفیف، قبلا حالت تهوعم شدیدتر بود ولی الان خفیف تر شده! بعضی وقتا هم خیییییییلی کم از سینم ترشح میاد

نفخ هم دارم و بی حالو کسلم

یه دل درد و کمردرد خفیف، قبلا حالت تهوعم شدیدتر بود ولی الان خفیف تر شده! بعضی وقتا هم خیییییییلی کم ...

اینایی که گفتی میتونه علائم بارداری باشه ولی اون ترشح از سینه رو پیگیری کن حتما..خدای نکرده کیستی چیزی نباشه

اینایی که گفتی میتونه علائم بارداری باشه ولی اون ترشح از سینه رو پیگیری کن حتما..خدای نکرده کیستی چی ...

کیست واسه رحمم که دارم، فیبروم هم دارم

منظورت کیست سینه ست؟