2777
2789

بیشتر هم طرز فکر کسایی ک نظر دادن

تو نی نی سایت دختری ک متاهل میشه رو کلا غریبه میدونن

چ اشکالی داره آدم بچش بیاد خونه اش ی غذایی چیزی بخوره

مادر استارتر کاملا بدجنسی کرد باهاش

اصلا فضای نی نی سایت خیلی تنگ نظرانه و غریبانه هست اکثرا ب شدددددددت خسیسن‌

بابا ی لقمه نون واسه بچت و نوه ات این حرفا رو نداره که

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکم هم به پدرمادرا حق بدید سنشون بالاست حوصله گریه بچه ندارن هفته ای یه بار بره منطقیه ولی نه اینکه هفته ای ۴ بار بره شامم بمونه خدایی چرا انقدر از دیگران توقع دارید بحث یک لقمه نون نیست دیگه توی اون سن آدم حوصله گریه بچه نداره من خودم خونه دارم یه خواهر برادر کوچیک تر دارم واقعا حوصله ندارم زیاد بیان خونم جونمم براشون میدم کلی کادو میخرم هدیه میخرم ولی اعصابم نمیکشه به بچه داری

کدوم تاپیک

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

یبار رفتم منم مثل دخترای دیگه خودمو لوس کنم برای مامانم و از کابینت سبزی خشک یکم برداشتم بیارم خونم بابام اومد از دستم گرفت گفت مگه به پول خودتون نمیدن 😔💔

حالا این یه چشمه کوچیکشه که گفتم 

نگم بهتره 

بحث غذا نیست خانومه میگه هفته ای چند بار میرم تازه چند روزم میمونم بعد تبلم هستم کمک نمیکنم بچمم کلی اذیت میکنه تازه نباید از گل کمتر بهش بگن غذای فلانم نمیخورم شوهرمم میاد،خودت چی فکر میکنی؟؟

ایشون زیاده روی کردن خودتونو‌بذار‌جای مادرشون ، خودش دختر و پسر نه ساله تو خونه داره و کارخونه وشوهر داری و ممکنه یه روزایی اعصاب نداشته باشه بخواد خونش خالی و ساکت باشه و وسط روز بخوابه استارتر میگه شده چند روز موندن مدام اونجان با یه بچه دوساله ای  ام که میتونه یکساعت تموم‌جیغ بزنه  هرکی بود از کوره در میرفت هرچیزی حد داره تعادل که برقرار نشه میشه همین ، احترام هرکسیم دست خودشه الان تاب تو‌دی،جی کالا هست که میشه به در اتاق خواب نصب کرد حدود پونصد تومن خب بگیره برا دخترش بعضی وقتام بشینه خونه خودش 

یکم هم به پدرمادرا حق بدید سنشون بالاست حوصله گریه بچه ندارن هفته ای یه بار بره منطقیه ولی نه اینکه ...

عزیزم اخه مادر استارتر متولد ۶۲ بودن سنش زیاد نبود

درسته زیاد رفتن خوب نیست

ولی آدم چرا باید اینجور دل بچش رو بشکونه

اونم به هر حال بچشه

میتونست با محبت بگه وقتی میای غذا درست کن یا کار بهش بسپاره ن مثل ی موجود اضافی باهاش رفتار کنه🥲

قبول دارم 

من کسی هستم ک کلا خیلی درونگرام و با خونواده م مشکل داشتم و بعد عروسی رفتنم به خونه شون رو خیلی کم کردم ، اما اونا اغوششون برام باز بود، خیلی بچه م رو دوست دارن ، کدورت ها ک کمتر شد، خودم شاید هفته ای یه بار برم ، بچه م هم قبل مدرسه خیلی اونجا بود و نگهش میداشتن اما الان بزرگتر ک شده کمتر هر از چند گاهی شاید شب بمونه اونجا

حالا من خانوادم راه دورن 

زنگ هم میزنم تحویلم نمیگیرن 

خونشونم سالی یه بارم نمیرم 

اگه برم هم گوشت و مرغ و برنج و عر چی فک کنی میبرم برای دو روز بقیشم میذارم بمونه 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.