2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش دارم به هانیه فکر می کنم که چه حالی داشته..

هانیه کیه

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

هانیه کیه

دختری ک ب دلیل پوچ و مشکوک بودن همسرش نسبت بهش ب قتل میرسه اونم سره چندتا عکس ک از نظره شوهرش ظاهرا کم حجاب بوده داخلشون

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

دختری ک ب دلیل پوچ و مشکوک بودن همسرش نسبت بهش ب قتل میرسه اونم سره چندتا عکس ک از نظره شوهرش ظاهرا ...

وایی خدایاا یعنی به خاطر این کشته شده 🥺🥺🥺🥺

بچه هم داشته؟

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مچهاشم بریده بود؟؟

اره. اول خفش کرده و بیهوش شده اروم نشده..بعد سرشو کوبیده زمین بعدم دیده اروم نمی شه با چاقو قصابی دستاشو بریده..کاش به حساب شوهرش برسن

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
اره. اول خفش کرده و بیهوش شده اروم نشده..بعد سرشو کوبیده زمین بعدم دیده اروم نمی شه با چاقو قصابی دس ...

اسی ناراحت نشی ازمن 

ولی روزانه کلی قتل و مرگ و....می‌شنوی بخاطر هر کدوم غصه بخوری نمیشه زندگی کنی ک

مگه بعد مردن ما کی غصه میخوره ک الان غصه همه رو بخوریم 

اسی ناراحت نشی ازمن ولی روزانه کلی قتل و مرگ و....می‌شنوی بخاطر هر کدوم غصه بخوری نمیشه زندگی کنی کم ...

نه بابا ناراحت از چی بشم

خوب راست می گی‌.تقصیر خودمه که این اخبار رو تو اینستا دنبال کردم

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
وایی خدایاا یعنی به خاطر این کشته شده 🥺🥺🥺🥺بچه هم داشته؟

آره ولی بچه رو انگار برده خونه مادرش یا مادرخانومش

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام