2777
2789
عنوان

قانون جذب کائنات خدا سر شاهد بیاید براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 61 پست
من خیلی دلم میخواست بینیمو عمل کنم ولی ن پول بود ن شوهرم راضی میشد میگفت زیر عمل میمیریب همه میگفتم ...

اوه تازه یاد ادم میاد چ همه خواسته براورده نشده داره

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳قلو بدون قرص و دوا دکتر نمیشه

یکی از آشنای ماهم بدون دوا ودارو سه قلو پسر آورد....

ازقبل یدونه پسر داشت میخاست دومی یدونه دختر بیاره رژیم غذایی دختر زایی گرفت ولی نشد

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

بله به شدت راضیم

الحمدلله. خوشحالم برات. دعای والدین دنبال همسرت بوده که یاری مثل شما نصیبش شده

الهی شکر

عشقتون پایدار

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

شدیدا اعتقاد دارم بهش

من خیلی چیزا به دست آوردم با قانون جذب

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من همیشه از اینکه باردار بشم و با شکم حامله بچرم به شدت بدم میومد. و از اینکه یه وقت بچم پسر باشه وح ...

الاهی خودتو و همسرتو دختر نازت همیشه کنار هم شاد و سلامت زندگی کنید و عاقبت بخیر بشین و دختر نازتونم خوشبخت ترین باشه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
الحمدلله. خوشحالم برات. دعای والدین دنبال همسرت بوده که یاری مثل شما نصیبش شدهالهی شکرعشقتون پایدار

ممنون عزیز دلم

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

ممو شوهرم کلی برنامه ریختیم امسال ازمون قبول میشیم دیروز قبل پخش دفترچه شوهرم میگفت تو قبول میشی امسال بگو بگو من قبول میشم امسال دباز کردم دفترچه رو دیدم اصن رشته منو نمیخوان

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
اوه تازه یاد ادم میاد چ همه خواسته براورده نشده داره

چون برا اون خواسته اصرار زیاد کردیم مثلا برا ماشین من حسم خیلی خوب بود ماشینای خیابونا رو میدیم با ذوق ن با غم یا حرص

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

الاهی خودتو و همسرتو دختر نازت همیشه کنار هم شاد و سلامت زندگی کنید و عاقبت بخیر بشین و دختر نازتونم ...

آمین عزیزم ممنونم

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

اره اره قانون جذب...پس چرا من این همه مرد خوب دلم خواست بهم نداد؟نکنه من خودم خرابم خبر ندارم...چون ...

چون قانون جذب فکر بدون تلاشه 

این خانمی هم ک تونسته شوهر پولدار و ۳قلو کارای دیگم کرده ک به این هدف رسیده