2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش یکم سخته...بازم میتونید بعضی شرکتا بار فقط برای یه جای خاص میفرستن..اونجا بهتره دیگه توی شهر نی ...

وآنتونی واسه بارکشی میخاستم کویبک یا یه ماشین نقلی اگه بخرم میخام بزارم دم در خونه خرید و فروش ماشین کنم پولمو ارتقا بدم دراین حد کله خرم😅😅😅😅😅😅😅دنبال متشین سواری نیستم دنبال پول دراوردنم

وآنتونی واسه بارکشی میخاستم کویبک یا یه ماشین نقلی اگه بخرم میخام بزارم دم در خونه خرید و فروش ماشین ...

خخخ.. نه این کارآدمای زرنگ وباتجربه توش شکست خوردن ..کار هر کسی نیست یه آدمی میخاد هفت خط باشه چون اکثرا ماشینو جوری سرهم میکنن خودت کارشناس نمیفهمه...مگر خرید فروش ماشین صفر کیلومتر

خخخ.. نه این کارآدمای زرنگ وباتجربه توش شکست خوردن ..کار هر کسی نیست یه آدمی میخاد هفت خط باشه چون ا ...

قبلا خرید و فروش ماشین زیاد کردم از ۲۰۶ اس دی شروع کردم اون زمان ۲۶ می‌ارزید پارس خریدم ۱۱ بود من هفت از چنگلش دراوردم بعد که فروختم تو محضر یارو گفت تو چجوری اینو هفت خریدی بیست به من میفروشی🤣🤣🤣🤣🤣 بعدش بازم پارس خریدم دوباره پارس سمند سمند سمند رانا راناپلاس پولمو از ۲۶ رسوندم به ۵۰۰ البته ففژ واسه دست گرمی بود الانم میخام دوباره بندازم تو اینکار 

قبلا خرید و فروش ماشین زیاد کردم از ۲۰۶ اس دی شروع کردم اون زمان ۲۶ می‌ارزید پارس خریدم ۱۱ بود من هف ...

خخخ ..پس اگر سابقشو داری وقلقش دستته خیلی عالیه بهتر از هر کاریه  

خخخ ..پس اگر سابقشو داری وقلقش دستته خیلی عالیه بهتر از هر کاریه

اره خودم میرفتم سند به نام میزدم یکم معذب بودم و نابلد ولی یکی دوبار رفتم بلده کار شدم

اره خودم میرفتم سند به نام میزدم یکم معذب بودم و نابلد ولی یکی دوبار رفتم بلده کار شدم

خیلی خوبه خدا برکت بده به کارت ..همین پیچ وخم کارو یاد داشته باشی پول خوبی میتونی دربیاری .

اتفاوت از صورتی بدم میاد 🤣🤣🤣🤣 نهایت یه کویبک اونم سقفش قرمز نباشه

خیلی عجیبه !  اولین دختری هستی ک مخالف رنگ صورتی یه ، ب احترامت باید ایستاده دست زد 😅👏

🫠 شعار زندگی: «زندگی خیلی کوتاه است، پس چرا بیدار باشیم؟»

چندشم میشه باور کن ۰🤣🤣🤣🤣🤣

از بچگی ک مخالف صورتی نبودی ، بگی آره اصلأ باور نمیکنم حتماً چون الان سنت رفته بالا بخاطر اونه ، چون همه از کودکی بیشترین رنگ شون صورتی بوده😒

🫠 شعار زندگی: «زندگی خیلی کوتاه است، پس چرا بیدار باشیم؟»