2777
2789

اول بگم ازینکه به اون جایی که میخواستم نرسیدم خیلی افسرده ام و احساس میکنم عمرم هدر رفته.
۱. من همه امیدم به آزمون استخدامی  آ و پ بود . 

که با این ظرفیتهای محدود نا امید شدم دیگه.
رشته دانشگاهم جوریه که هیچ آزمون استخدامی پذیرش نداره.
۲.خیاطی بلدم نازک دوزی . برا خودم گاهی لباس میدوزم .یه مدت هم تو کارگاه خیاطی کار کردم.ولی الان کار کردن تو کارگاهها با این دستمزدها صرفا بیگاریه .سرمایه ندارم خیاطی رو  ادامه بدم و مزون بزنم .

۳.اگر کنکور بدم برا رشته پرستاری بخونم . واحد های عمومی رو تطبیق بدم  ک حدودا ۳ سال دیگه انشالله فارع التحصیل میشم ولی میشم ۳۷ ساله نمیدونم استخدامم میکنن یا نه!

حالا بگین من چکار کنم 

خدایا شکرت❤

چرا فکرمیکنی خیاطی بیگاریه؟یه چرخ خیاطی وسردوز بگیر خودت توخونه کاربیاروبدوز،حداقل ماهیانه ۱۰تومن درآمد داری اگه کارکنی واقعا،هم به خونت میرسی هم کارمیکنی 

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با توجه به شرایطت معلمی شرکت کن تا ۴۰ سال فرصت داری

الان دفترچه استخدامی اومده فقط یک نفر شهر من میخواد.و اصلا امیدی ندارم از بین این همه شرکت کننده قبول شم. سال دیگه هم اخرین سال استخدامیه و ۱۴۰۵ دیگه استخدامی اموزش پرورش تموم میشه چون دیگه حالا حالا لازم ندارن.

خدایا شکرت❤
چرا فکرمیکنی خیاطی بیگاریه؟یه چرخ خیاطی وسردوز بگیر خودت توخونه کاربیاروبدوز،حداقل ماهیانه ۱۰تومن در ...

نه نمیگم بیگاریه . خیلی هم تو خونه کار کردن عالیه ولی تو کارگاه کار کردن برا کس دیگه بیگاریه.

چرخ خیاطیم ژانومه خونگیه . اگر بخوام چرخ خوب و سردوز بخرم  حدودا ۲۰ تومن ۳۰ تومن میشه ندارم پول 

خدایا شکرت❤
الان دفترچه استخدامی اومده فقط یک نفر شهر من میخواد.و اصلا امیدی ندارم از بین این همه شرکت کننده قبو ...

مجبور نیستی رشته ی خودت رو انتخاب کنی رشته های دیگه رو تو دفترچه چک کن که رشته ی  شما هم می تونه ازمون بده ، مثلا من مهندسی شیمی خوندم می تونم زیست ، شیمی و ... امتحان بدم 

نه نمیگم بیگاریه . خیلی هم تو خونه کار کردن عالیه ولی تو کارگاه کار کردن برا کس دیگه بیگاریه.چرخ خیا ...

آره درسته،چون من خودم کارگاه دارم میدونم کسی که بخاد درآمد خوبی داره

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏