2777
2789

دیروز یه صدای جیغ وحشتناک اومد ازپنجره بیرونو نگاه کردم دیدم یه زن داره شوهرشو میزنه و چندنفر بیرون گرفتنشون..زنه جیغ میزد میگف چی برات کم گذاشتم ..بهت شک کردم امروز تعقیبت کردم ..هی با جیغ میگفت آخه چرا بادخترخالم

چنددقیقه بعد پلیس اومد و از مردم چندتا سوال پرسیدو بردنشون..

نکته قابل توجه زیباییی خیلی زیاد خانوم بود و چهره زشت آقا

از دیروز فکرم مشغوله برا زنه..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی خدا برای هیچکس این روز رو نیاره🥲

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

متاسفانه برای خوشگل ها بیشتر اتفاق میفته خیانت ببینن

نمیدونم چرا

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

تو کار مردم دخالت نمیکنم مگر نظری بخوان

الان اسی چه دخالتی کرده به نظرت ؟ 😐🙄

والا شما با کامنت بی ربطت بیشتر دخالت کردی تو تاپیکش 😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

مستاجر ماهم دقیقا اینجوری بود

طرف خودشونو زنو شوهر جا زده بودن نگو زن صیغه ایشه

اواخرسالش بود دیدیم 8صبح صدای جیغ میاد تو راه پله دیدم بله خانومه شوهرشو تعقیب میکنه میبینه میاد اینجا 

لباس شوهره رو تو تنش پاره کرد وسایل خونه اون زن صیغه ای رو شکوند

چقد زنش خوشگل بودا