2777
2789
عنوان

دیروز خانومه مچ شوهرشو تو خونه همسایمون گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2429 بازدید | 101 پست
یه چیزایی میگن😂انگار من رفتم تو خونشون نشستم...تو خیابون همه ریختن بیرون

همینو بگو 😂 یه تاپیک زدی اینجا 

میگه دخالت 😂😂😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خوبیمتو انگار خوب نیستی ....اسی هم نظر میخواد نه ادای مسخره ، دیگه دخالت نکن با یه خداحافظی همه ر ...

منم‌ به استارتر نظرمو دادم که وقت خودشو برای ادمایی که واقعیت زندگیشونو نمیدونه نزاره 

چی میشه یه مرد اینجوری زندگیشو بهم میریزه..چون خانومه هی تو حرفاش میگف بچه هام‌....سرنوشت اونا چی می ...

متاسفانه باید بگم گاهی ی انسان ب مرزی از حیوانیات تحت تاثیر غرایض و هوا و هوس نفسش میرسه ک همه چی حتی بچه هاش و قربانی میکنه و بچه های بی گناه خواسته و نخواسته اولین شکست زندگیشون و تجربه میکنن و این سایه شوم همه عمر همراهشون خواهد بود لطفا دسه کم ب خودتون و همسرتون رحم نمیکنید ب بچه ای ک ب واسطه شما پا تو این دنیا گذاشته رحم کنید شما واسش حکم خدا رو دارید نکنید، ی لحظه بهش و اینده اش فکر کنید، منم شاهد همچین اتفاق مشابه ای بودم خانم میگف دو بچه داره و با مادر خود اقا اومده بود در خونه اون خانم ک دو سال با شوهرش بوده تا شاید از شوهرش دس بکشه!!!

🤔خوبه ک گفتم "درخواست دوستی" نمی پذیرم!!!

متاسفانه برای خوشگل ها بیشتر اتفاق میفته خیانت ببینننمیدونم چرا

چون شريك زندگي شون دائم حس كمبود  و عقده داره و ميخواد خودش رو ثابت كنه

البته: مردا كلا همينن، دنبال بهانه ان و نه دنبال دليل

منم‌ به استارتر نظرمو دادم که وقت خودشو برای ادمایی که واقعیت زندگیشونو نمیدونه نزاره

فعلا که خودت وقتت رو گذاشتی تو نی نی سایت

دیگه بهتره اینجا واسه هم جانماز آب نکشیم ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چون شريك زندگي شون دائم حس كمبود و عقده داره و ميخواد خودش رو ثابت كنهالبته: مردا كلا همينن، دنبال ...

نه ربط به حس کمبود و عقده نداره واقعا

وای خدا چه وحشتناک

خیلی افتضاح بود همه تو کوچه فک میکردن زنداداشم و داداشم طبقه بالامون هستن تا6ماه به کل کوچه  میگفتیم مستاجرمون بوده بقران

از8صبح تا4بعدظهر دعواشون طول کشید

مادر دختره چقد پرو بود اومده بود دم در ما میگفت خب زنشو طلاق بده دختر منو بگیره اینو دوس داره

از زن اولیه 2تا پسرداشت خانومه چقد ناز بود ترک بود