یجا خوندم میگفت اونایی که ورزشکارت از هیکلت ایراد نمیگیرن برعکس اون چاق حسودا ازت ایراد میگیرن
اونایی که زیبان تورم زیبا میبینن و اونایی ک فکر میکنن زیبان اعتماد بنفستو میگیرن
اونایی که پولدارن خاکی رفتار میکنن و تازه بوران رسیده ها خدارم بنده نیستن
دیروز دوتا از اشناها داشتن با ینفر سومی صحبت میکردن اسم اولی A اسم دومی B و نفر سوم که شنونده بودو میزارم C
حالا از شانس این دو نفر A . B
A تحصیل کرده با شخصیت و اون یکی
B معذرت میخام اینجور میگم زششششت و متوهم خود برتر پندار و تقریبا نود و نه درصد افرادی ک میشناسنش همین نظر رو دارند
من رسیدم سلام و احوال پرسی دیدم B ک گفتم چجوره داره به C میگه حتماااا برو دماغتو عمل کن فلانه بیساره 😐😐😐😐
حالا واقعا دماغ طرف به صورتش میومد ، شایدم اگ عمل میکرد بهتر میشد ولی اینجوری گفتنش حتی منم خجالت کشیدم اینقدر یه لحظه یکه خوردم که برگشتم ببینم A چی میگه
دیدم خیلی اروم یه لبخند زد رفت
ولی مطمئنم C بهش برخورد
حالا چرا عنوان تاپیکو اینو گفتم ، چند روز قبل این اتفاق یکی در اومد گفت بازم خوبه شبیه فلانی نشدم منظورش B بود
و شروع کرد در موردش گفتن ، من فقط داشتم گوش میدادم اما سه چهارتا ایراد گفت ک انصافا همرو داشت
بعد من خیلی ناراحت شدم تا دیروز که دیدم خود همین جناب B حقشه ک در موردش اینو میگن و درون با بیرون ست شده
برعکس A که واقعا جذاب و دلنشینه و تابحال در موردش یا اون در مورد کسی ازش چنین چیزی نشنیده بودم