2777
2789
عنوان

آلبالو 😋

253 بازدید | 24 پست

لطفاً یه شربت آلبالوی بدون مربای خوب و امتحان شده بهم بگید.روش های نتی هم خوندم می‌خوام ببینم کدوم روش از همه بهتره؟!مربا هم نمی‌خوام فقط شربت درست کنم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار بجوشه بعدش هسته هاش رو جدا کنالبالو گیلاس مگه اومدن؟

آره خب تفاله هاش رو چیکار کنم؟!!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

آلبالو رو بشور و هسته گیری کن و با آب بذار بپزه قشنگ که رنگ و طعم آلبالو ها آزاد شد از صافی رد کن و آبش رو بذار رو اجاق و شکر اضافه کن بذار بجوشه تا غلیظ بشه 

تفاله های آلبالو رو هم میتونی میکس کنی بهش نمک و جوهر لیمو بزنی و پهن کنی تو سینی و بذاری تا خشک بشه و لواشک خوشمزه داشته باشی 

نوش جونت 

آلبالو پلو درست کن باهاشون

نخوردم تا حالا ولی خانواده م بدغذان با غذای جدید زیاد کنار نمیان فکر میکنم این غذا طعم شیرین داشته باشه یا ملس که دوست ندارن

آلبالو رو بشور و هسته گیری کن و با آب بذار بپزه قشنگ که رنگ و طعم آلبالو ها آزاد شد از صافی رد کن و ...

این دستور خوندم تو نت شما اینطوری درست کردی تا حالا؟!خوب میشه؟!چون بقیه دستورها گفتن بذارید تو یخچال با شکر تا آب بندازه

آره خب تفاله هاش رو چیکار کنم؟!!

خشک کن زمستوناآلبالوخشکه بخورین

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

من میزارم بجوشه بعد از صافی رد میکنم،ابش روشربت میکنم،تفالش رو هم میزارم خشک شه،بشه آلبالو خشکه،البت ...

شکرنمیریزی؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

گلم اول حتما هسته رو جدا کن بعد بپزشون اینجوری شربت خوشرنگ تر و شفافی داری ولی الان آلبالو نوبر اصلا ...

ماهم ارزون خریدیم از این وانتیا 

دیروز بابام خریده بود ولی سالم بودن 

من میوه هایی که یکم خراب شدن رو باهاش ترشک درست میکنم 

ولی زده بود به سرم از آلبالو ها ترشک درست کنم😁

اما سالم بودن میوه هم همینجوری خودش گرونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛