2777
2789

درمورد تاثیر ولایت بر خانواده ما؟؟ 

اگه بلدین لطفا بگین🥲♥

🖤👸🏻...𝕭𝖊 𝖙𝖍𝖊 𝖖𝖚𝖊𝖊𝖓 𝖔𝖋 𝖞𝖔𝖚𝖗 𝖔𝖜𝖓 𝖑𝖎𝖋𝖊

ولایت پذیری در خانواده به معنی احترام و تبعیت از رهبران دینی و سیاسی است و تأثیرات مثبت و منفی زیادی بر زندگی خانوادگی دارد. در دین اسلام، احترام به پدر و مادر به عنوان مهم‌ترین الگوی ولایت‌مداری شناخته می‌شود.

تاثیرات مثبت:

تقویت ارتباطات خانوادگی:

ولایت پذیری باعث می‌شود که اعضای خانواده در برابر رهبران و متولیان امور، احترام و تبعیت داشته باشند که این امر، فضای خانوادگی را با آرامش و محبت بیشتر پر می‌کند.

بالا رفتن سطح اعمال صالح:

وقتی اعضای خانواده به دستورات رهبران پایبند باشند، احتمال اینکه اعمال نیک و صالحی را انجام دهند، بیشتر می‌شود.

آموزش فرزندان:

فرهنگ ولایت پذیری در خانواده به فرزندان آموزش داده می‌شود و آنها نیز به این فرهنگ احترام می‌گذارند.

استحکام بنیان خانواده:

وقتی خانواده ولایت مدار باشد، به عنوان یک واحد اجتماعی قوی‌تر ظاهر می‌شود و نقش مهم‌تری در جامعه ایفا می‌کند.

تاثیرات منفی:

تضعیف ارتباطات:

اگر ولایت‌مداری به شکل افراطی و بدون هیچگونه انتقاد یا سوال، در خانواده اعمال شود، ممکن است باعث تضعیف ارتباطات خانوادگی شود.

عدم آزادی بیان:

در صورتی که اعضای خانواده در ابراز عقاید و نظرات خود آزاد نباشند، ممکن است احساس نارضایتی و بی‌اعتمادی کنند.

فشار روانی:

وقتی افراد به شدت به تبعیت از رهبران و دستورات پایبند باشند، ممکن است تحت فشار روانی قرار گیرند.

9teen ── .✦ 

ولایت پذیری در خانواده به معنی احترام و تبعیت از رهبران دینی و سیاسی است و تأثیرات مثبت و منفی زیادی ...

مرسی گلم ولی یه جمله کوتاه میخام در حد یه خط قشنگم باشه

🖤👸🏻...𝕭𝖊 𝖙𝖍𝖊 𝖖𝖚𝖊𝖊𝖓 𝖔𝖋 𝖞𝖔𝖚𝖗 𝖔𝖜𝖓 𝖑𝖎𝖋𝖊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.