2777
2789
عنوان

هزینه های عقد محضری با کیه واقعا

859 بازدید | 94 پست

دوستان هزینه عقد محضری با کیه؟! 

ما بله برون که گرفتیم صفر تا صد هزینه رو پدر عروس دادن.(لباس، آتلیه، فیلمبردار، آجیل، میوه، شیرینی، میکاپ، جایگاه) که نزدیک ۲۵ میلیون شد.(مهموناهم کلا با خود عروس و داماد ۱٠ نفر می شد) 

حالا که جشن عقدشون هستش، و حدودا ۶٠ نفر مهمون دارن. 

ارزون ترین محضر ۵ میلیونه ساعتی، حالا جایی که عروس پسند کردن ساعتی ۶ میلیون هست+۳ میلیون هزینه ثبت. 

شام عقد با خانواده عروسه

هزینه ثبت عقد هم بین هر دو خانواده تقسیم میشه

اما هزینه میکاپ عروس+فیلمبردار و هزینه اجاره سالن عقد بر عهده کیه؟! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزینه میکاپ عروس و فیلمبردار معمولاً بر عهده خود عروس و داماده. برای اجاره سالن عقد هم ممکنه بسته به شرایط بین دو طرف تقسیم بشه، ولی تو خیلی از موارد این هزینه رو معمولاً خانواده عروس میده.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

طرف ما همه چیز عقد با خونواده داماده فقط مکان برگذاری جشن با خونواده عروسه و حلقه و لباسی که باید برای داماد خریده 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

باپسره اماپدرعروس چقدرهزینه میکنه بیشترشون وظیفه داماده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖