2777
2789
عنوان

فقط خانوماي كدبانو وباسليقه بيان

315 بازدید | 30 پست

خانومايي كه واسه عيد ميخوان خودشون شيريني خونگي درست كنن يا سال هاي قبل درستيدن بيايد به هم راهنمايي بديم

ما هرسال شيريني از بيرون ميگيريم

امسال ميخوام خودم هم يه چند نوع شيريني كنار شيريني قنادي درست كنم بزارم رو ميز

ايده اي فكري داريد بيايد باهم در ميون بزاريم

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
باسلق خیلی طرفداردارم اونم طعم میوه ایش، نخودی خوبه 

چه خوب چه جوري درست ميكني

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بژی که یک نوع کلوچه کرمانشاهیست

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

سلام،اگه دوسدارید بگید مال کدوم شهر هستین که بهتر بدونیم چه شیرینیهایی دارین

من خودم اصلیتم قزوینی هست،بنظرم شیرینی نون پنجره ای یا شیرینی پفکی گردویی یا یه سری خوراکی هست بهش میگن توت با قند بادوم درست میشه،اینارو امتحان کن هم خیلی ساده هستن هم خوشمزه و شکیل

سال خوبی داشته باشی عزیزم

بکوش تا عظمت درنگاه تو باشد، نه در آنچه به آن                                مینگری! 💖🍃                    "آندره ژید"
نشاسته و پودر ژله وژلاتین و شکر کمی کره میخواد ،قلقشم اینه که یه ساعت با شعله کم روگاز باید بمونه وم ...

بعدش بايد قالب بزنيم؟

چه جالب ميشه طرز تهيه شو بگي

تو نت سرچ کن خیلی راحته و بسیار ترد و خوشمزه من بلد نیستم مامانم میپزه آرد و شیر و زعفرون و شکر و سیاه دانه و رازیانه خمیر درست میکنه بعد برش خوشگل میده تو روغن سرخ میکنه داغی داغی با ماستم خیلی خوبه

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
سلام،اگه دوسدارید بگید مال کدوم شهر هستین که بهتر بدونیم چه شیرینیهایی دارین من خودم اصلیتم قزوینی ...

به به ميشه لطفا طرز تهيه شونم بگي عزيزم

تو نت سرچ کن خیلی راحته و بسیار ترد و خوشمزه من بلد نیستم مامانم میپزه آرد و شیر و زعفرون و شکر و سی ...

خوشبحالت چه مادر هنرمندي ممنون عزيزم