2777
2789
عنوان

شوهرم با دوستاش یه گروه دارن ببینید چی میفرستن تو گروه

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 96 پست
یعنی جای نگرانی نیس؟اخه گاهی خیلی حرفای زشتی میزنن درمورد دختر و اینا

نه

جای نکرانی نیس

ببین تحربه ۲۰ سال ازدواجمه

بذار شوهرت پیشت راحت باشه

وگرنه اون از گروه نمیره بیرون بلکه میره قایمکی نگاه میکنه وقتی تو تیستی و عادت میکته به پنهون کاری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حساسی،،واقعاً مهم نیست.

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

برای مردا عادیه کاری نکن نتونه پیامی بفرسته یا چیزی بگه که دوستاش مسخره ش میکنن و دستش میندازن بعد اینم برای اثبات خودش بیشتر تو جمعشون فرو میره و اونوقته که کنترلش سخته 

این حرفا برا مردا خیلی خیلی عادیه پس کاری به کارش نداشته باش 

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

خیلی حساسی شماو اصلا درست نیس سر گوشیش میریفکر کن این متقابل باشههمسرت هم پیام تو و دوستات یا خانواد ...

سر گوشیش نمیرم عزیزم

یه وقتا چیزای بامزه باشه نشونم میده، گاهی پیش اومده اون چیزی که میخواسته نشون بده تموم شده و اومده بیرون و اتفاقی چشمم به بقیه پیاما خورده

بابای من ۶۰ سالشه

یه دوستی داره فامیلم هست

فک کن چیزای خاک بر سری میفرسته واسش

مامانم چند بار دعواش کرد دیگه نمیدونم میفرسته یا نه

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
نمیدونم شاید حق با شماس ولی اخه خیلی حرفای زشتی میزنن بعضا

خب تو مجبور نیستی پیامشون رو بخونی اصلا چرا باید بخونی و بدونی وقتی برا خودشون عادیه دیگه ولش کن

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه