2777
2789
عنوان

این چه خوابیه اخه

57 بازدید | 16 پست

خواب دیدم پسر عموم مخفیانه بهم احساس داره. حالا شاید بگید ممکنه خودت بهش زیاد فکر میکنی اینجوری خوابشو دیدی اما اصلا. به چشم همون پسر عمومه.

یجوری شدم. شمام ازین خوابا دیدید؟ بعد خواب طرفو میبینید دیدتون نسبت بهش عوض نمیشه؟ جدا تو شوک خوابمم

من از طریق خواب هام متوجه شدم که پسر داییم بهم حس داره!

ولی خب اولش تحت تاثیر خوابام نبودم، بیشتر به کارا و رفتارای پسر داییم دقت کردم که فهمیدم خوابام درسته!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نه. تصور اینکه خواب منم اینجوری شه عجیبه. بعد چیشد؟

چیزی خاصی نشد

سالها همینجوری چراغ خاموش به من حس داشت

البته من بعد ها یادم اومد اون زمان که دبیرستانی بودیم بهم ابراز علاقه کرده بود ولی من اصلا فکر نمیکردم حسش ادامه دار شده باشه و با خودم فکر میکردم یه حس زودگذر نو جوونی بوده!

الان هردو متاهلیم، هنوزم گاهی خواب می بینم که دوسم داره و الان واقعا برام این خوابا ترسناکه! مخصوصا اگر توی رفتارش چیزی حس کنم! ولی بازم بعیده و حس میکنم این خوابای جدید شیطانی هستن، چون میدونم که زنشو خیلی خیلی دوس داره

چیزی خاصی نشدسالها همینجوری چراغ خاموش به من حس داشتالبته من بعد ها یادم اومد اون زمان که دبیرستانی ...

اره کاملا قابل درکه. الان دیگه زندگی خودتو داری و دیدن این خوابا ادمو اذیت میکنه. بعضی وقتا حس و اتمسفر یه خواب اینقدر زیاده روی حال ادم تاثیر خودشو میزاره

اره کاملا قابل درکه. الان دیگه زندگی خودتو داری و دیدن این خوابا ادمو اذیت میکنه. بعضی وقتا حس و اتم ...

اصلا یبار برای قهر رفته بودم خونه بابام، انقدر توی دوران قهر این خوابارو دیدم، که از ترسم با شوهرم آشتی کردم، با خودم گفتم نکنه بخاطر من یوقت به زنش خیانت کنه

نه، با خریت ازدواج کردماتفاقا خودم خواستمش ولی در اصل گول حرفاشو خوردم

اخ اخ میدونم. پسرا واس اینکه دخترا رو بدست بیارن چه دروغایی که نمیگن. مثل یه بچن که تو رویاهاشون زندگی میکنن اما دریغ از یه پشتکار

اخ اخ میدونم. پسرا واس اینکه دخترا رو بدست بیارن چه دروغایی که نمیگن. مثل یه بچن که تو رویاهاشون زند ...

آفرین، ازدواجو شوخی میگیرن، برای همینه که من دلم برای بعضی از مردا وقتی توی فشار زندگی هستن نمیسوزه، چون نتیجه حماقت خودشونه! فکر میکنن با دروغ و زرنگ بازی به هدفشون میرسن، خبر ندارن تازه اول بدبختیای خودشونه! شوهر من الان چاره نداره یه بلایی سر خودش بیاره، خدا بهمون رحم میکنه وگرنه ما دووم نمیاوردیم زیر این فشار

همون پسرداییم هم خیلی فیلم بازی کرد برای زنش قبل از ازدواج، دهن اونم داره سرویس میشه! نه تنها دهن خودش که دهن داییم هم داره سرویس میشه!

واقعا حس میکنم اکثر مردا عقل ندارن

آفرین، ازدواجو شوخی میگیرن، برای همینه که من دلم برای بعضی از مردا وقتی توی فشار زندگی هستن نمیسوزه، ...

قدیما از بچگی کار میکردن و فشار زندگی رو میفهمیدن. اینا از بچگی اینقدر نازک نارنجی بار بیان فکر میکنن وارد زندگی واقعی میشن الان قراره روی تخت شاهنشاهی بشینن و یهو شوک میشن از فشار زدگی. متاسفانه ما زنا هم نقطه ضعفمون گوشامونه. کافیه حرفای قشنگ بشنویم تا دلمون راه بیاد

قدیما از بچگی کار میکردن و فشار زندگی رو میفهمیدن. اینا از بچگی اینقدر نازک نارنجی بار بیان فکر میکن ...

آره واقعا! خیلی وقته فهمیدم  که چرا خدا اجازه ازدواج دخترو به خودش نداده ! ما دخترا پای عواطفمون بیاد وسط گوشامون دراز میشه بلانسبت شما

آره واقعا! خیلی وقته فهمیدم که چرا خدا اجازه ازدواج دخترو به خودش نداده ! ما دخترا پای عواطفمون بیا ...

دقیقا. ازدواج رو هیچوقت نباید با دلی انتخاب کرد. حتما باید فقط عقلانی انتخاب شه. اما خب تو سنین پایین بخاطر عطش و سنشون فکر میکنن همه دشمنی دارن باهاشون و بدشونو میخوان