من امسال عید مادرشوهرم و خواهرشوهرم سر اینکه چرا نرفتیم خونه فامیلاش عید دیدنی و …. با شوهرم خیلی بحث کرد مستقیم به من چیزی نمیگفت ولی حرف هاش نشون میداد که همه جیوه تقصیر من میدونه… خلاصه دیگه شوهرم سر این دعوا و دخالت با خانوادش قهره و از عید تا حالا دیگه نه رفته خونه مامانش نه زنگ زده….
به نظرتون اصرار کنم که آشتی کنه شوهرم یا بیخیال بشم اخه دلم برای شوهرم میسوزه خیلی تنهاس اینجوری….. شما بودین چیکار میکردین؟
با اینکه مادر و خواهر ندارم و حسرتشون به دلم مونده ولی میگم خوب شد نیستن بنده خداها
حوصله جنگ بحث در اینده ندارم با زنم
اینا نیستن دیکه زنم با کی میخاد بجنگه ؟
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سر ی موضوعی شوهرم از خانوادش دلخور شده بود در واقع اونقدر بزرگ نبود ولی من بهشون سر میزدمسر همون موض ...
خانواده شوهرمن اینجوری نیستن چون این اعتقاد دارن که پسرشون قبل ازدواج خیلی عالیییییی بوده ولی بعد ازدواج کاملا عوض شده و همه را گردن من میندازن فکر میکنن من تغییرش دادم درصورتیکه یه پسر ۳۰ ساله را نمیشه براحتی تغییر داد
شما با خانواده خانم می جنگی،چرا فکر می کنی فقط مادرشوهر مشکله ومادرزن گلی از گلهای بهشت
من مردم
حوصله ندارم بین زنای زندگیم طرفداری کنم چون میدونم طرف هر کدوم رو بگیرم داستان داره
اینو مردا میدونن
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
زنت که تو خانواده ی زنها دنیا نیومده پدر داره برادر داره ،شما که تو این سایتی ندیدی مردا چقدر با خان ...
من عین پدرمم بی حاشیه هستم بخدا
دور اطرافیانم میدونن کاری به کسی ندارم
ادم وقتی با زنی ازدواج میکنه در اصل با خانوادش ازدواج میکنه
باید به خانمش و خانوادش احترام بزاره
مگر اینکه اونا تو زندگیش دخالت کنن