2777
2789
عنوان

مادر شوهر

404 بازدید | 24 پست

دوستان مادر شوهر دار سلام

عزیزان من از دار دنیا یه مادر شوهر دارم که خیلی خبر چینه و یه مسئله کوچیک و عادی پیش بیاد موبایلشو برمیداره برا عالم و آدم تعریف میکنه و هر جا هم بخاد یه هدفی داشته باشه و اونو جلو ببره اسم منو میاره و به دروغ میگه فلانی که من باشم گفتم هزار بار دروغاشو رو در رو کردم خیلی حرفه ای حاشا میکنه و اصلا براش درس عبرت نمیشه با اینکه همیشه برا همه ثابت شده که دروغ میگه 

خلاصه بد منو همه جا میگه یه جاری هم دارم صاف میاد میزاره کف دست من البته اونم از زخمای مادر شوهر در امان نیست

خلاصه من ۱۳ ساله تحمل کردم ولی واقعا دیگه دارم داغون میشم و این وسط زندگیم داره لطمه میبینه 

گاهی با وجود ۲ تا بچه نازنین بفکر جدایی میفتم با اینکه میدونم بچه ها رو بهم نمیدن 

نمیتونمم قط ارتباط کنم چون یجا زندگی میکنیم

هر چی هم توکل به خدا میکنم یا واگذارش میکنم به خدا هیچ اتفاقی نمیوفته که امیدوارم کنه

حالا میخام از دوستان کتابی که خوب باشه و روحیمو قوی کنه بهم معرفی کنید میخام رو خودم بیشتر کار کنم میخام روحیه مو بازسازی کنم و دل دریایی داشته باشم دیگه گریه و غصه و ذکر و دعا فایده ای نداره

قربون دستتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور نمیتونی بشی؟

نه ولی اصلا کاری به کارش ندارم یه سلام و علیک و احوالپرسی یا اگه کمکی بخاد بهش میکنم و هیچ بی اخترامی نمیکنم و کاملا حد و حدود رو حفظ میکنم نمیدونم چه مرگشه

اولین کاری که بکنی اینه که اون جاری خبرچینت نباید بهش اجازه بدی برات خبر بیاره

دومین کار اینه که دیگه اصلاً برات مهم نباشه پشت سر چی میگه چون این آدم نمی‌تونه ترک کنه،سومین کارم ارتباط تو انقدر باهاش کم کن و کم باهاش حرف بزن،از یک غریبم برات غریبه‌تر می‌شه

اولین کاری که بکنی اینه که اون جاری خبرچینت نباید بهش اجازه بدی برات خبر بیارهدومین کار اینه که دیگه ...

اتفاقا دیگه دیروز دلو زدم به دریا گفتم جاری اومد گفت و رو در رو کردمشون و گفتم دیگه این دروغ گویی باید یه جا جلوش گرفته بشه ولی حالا دیگه دست به یکی میشن با همکاری هم بد میگن😁 

مهم نیست فقط راهکار بدین قوی بشم