2777
2789
عنوان

لکه بینی

142 بازدید | 10 پست

سلام.دوستان من دی ماه اقدام داشتم و باید ۶بهمن پریود میشدم اما۳۰دی پریود شدم و بعداز اتمام این ماه هم اقدام داشتم و باید۶اسفند پریود شم اما انروز دمه طهر لکه قهوه ایی تو شورتم دیدم و اینکه هیچ وقت لکه بینی نداشتم و پریودیم هم منطم و با خون ریزی معمولی هس و حتی ماه قبل هم ک یک هفته جلو زد اما خونریری و مدتش مث همیشه بود و در صمن دردپریودی هم کمی دارم اما هعی میگیره ول میکنه...میخاستم بدونم امیدولر باشم برابارداری؟کلا استرس ندارم به خدا سپردم اما از طهر ک اینطور شدم استرس گرفتم ک نی نی دارم ینی؟؟؟؟؟

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
دوستان هستید؟نیستید😣

شاید لک مر بوط به تخمک گذاریه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه مربوط به لانه گزینی باشه، برای من اینطور شد ترشحات قهوه ای رنگ یا لکه های قهوه ای رنگ کم ، هر ...

برا منم همین .هم ترشح هس ک یه مدلی شبیه به لخته خون اما قهوهه هم لکه...ینی الان باردار هستید؟

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

آخه تو اقدام هم یمقدار سیستم بدن خانم ها بهم میریزه و پریود جلو عقب می شه و درد های بی مورد یا گاها لکه بینی و ... پیش میاد، و هر کس هم سیستم بدنش متفاوته، ان شا ا... که بارداری ولی تا موعد پریودت بهش فک نکن، البته من دوروز قبل از پریودم بی بی جکم مثبت شد

الان ولی برا نتیجه گیری زوده، ایشاا... سر موعد پریودت معلوم میشه، 

اهوم اره همسرم میگه فردا بی بی چک بدار گفتم نه زوده شاید اقدام ک میکنیم هورومون بهم بریزه و این شکلی باشه و وامیستم تا وقت پریدیم ...ممنون

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
آخه تو اقدام هم یمقدار سیستم بدن خانم ها بهم میریزه و پریود جلو عقب می شه و درد های بی مورد یا گاها ...

جدی باشه ...ولی در کل اصن استرس نداشتم اما از طهر کلا تو استرس به سر میبرم..😥😐

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
جدی باشه ...ولی در کل اصن استرس نداشتم اما از طهر کلا تو استرس به سر میبرم..😥😐

استرس نداشته باش، تا زمان پریودی هیچی مشخص نیست، سعی کن حواس خودتو پرت کنی و بهش فکر نکنی