2777
2789

بخدا که پول داشتن برای مرد باید بشه اولویت اول

بعد باهاش وارد رابطه بشید.

من احمق بودم گفتم اخلاق و چهره مهمتره خودم دست به خرج شدم تو رابطه خودم شدم مرد رابطه.

سفر می‌خواستیم بریم من پول میدادم.

شام می‌رفتیم بیرون ده بار من میدادم یه بار اون

دورهمی با دوستامون بود من باید هزینه میکردم دو سال و نیم همین جور ادامه دادم تا خسته شدم .

از اولش خودمو با اخلاق و چهره گول زدم تا بعد دو سال و نیم و اون همه هزینه بالاخره خسته شدم دلم خواست یه مرد کنارم باشه بگه نگران هزینه ی سفر نباش من هستم بگه نگران بدهی هامون نباش من هستم .

دو سال و نیم هر دختری گفت پول مهمه رو‌ مسخره کردم که از عشق چی میفهمی تا خودم حالیم شد که پول چقدر مهم تره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما دیگه زیاده روی کردی وظایف اقارو گرفتی گردنت

من عاشق سفرم اون هیچوقت پول نداشت دوستامون میخواستم برن سفر من دوست داشتم باهاشون باشم مجبور میشدم هزینه ی اونم بدم 

من عاشق سفرم اون هیچوقت پول نداشت دوستامون میخواستم برن سفر من دوست داشتم باهاشون باشم مجبور میشدم ه ...

ای بابا ..

کات کن سبک زندگیاتون متفاووه تفاوت مالی زیادی هم دارید ظاهرا =*)

فکر کنم شما در اخلاق هم معیار و ملاک درستی نداشتی کگرنه مردی که اخلاق خوبی داشته باشه شان و شخصیت ش جوری نیست که بذاره اینقدر خانم تو رابطه هزینه کنه و ازش توقع هزینه سفر و مهمونی و آیفون ۱۷ داشنه باشه

این چیزا اول از بی اخلاقی آقا بوده

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.