2777
2789

۴ساله شوهرم خونه بابام ولم کرده

با کلک مهریه نداد

با نقشه نفقه نداد

میگ طلاقم نمیدم موهات رنگ دندونات بشه

بیاین بگین زن درست حسابی ام ب خودش نمیدن دلم اروم شه

خونه ماشین داره کارمند رسمی ۳۵ سالشه 

اخلاق و شعور و فهم صفر دست بزن هوس بازهیز خسیس بدجنس خودشیفته ک از بالا ب همه نگاه میکنه بچه ننه ک میگ مادرم خدا هست و مادرشم بدجنس اما روزای اول خودشونو خ نشون نمیدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنتی بره خیلی راحت میدن، دخترای کم سن و سال الان عاشق مردای همین سنی هستن، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

سوال چیز دیگ بودنمیخام جداشم ک زن درست بهش ندن

اون بخاد طلاقت میده به راحتی. زنا که تو این مملکت حقی ندارن

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟