2777
2789
عنوان

چهار ساله ک خونه بابامم

398 بازدید | 11 پست

باز نشستم گریه کردم

چشمم تیر میکشه

توقع نداشتم خدا فراموشم کنم

صدای نفرینامو نشنوه

تقاص دلمو ظلماشونو پس نگیره😭

بعد از ۴ سال

از خدایی ک میگ فاصله زمین تا اسمون ب اندازه اه مظلوم این انتطار نداشتم

ب امید خدا نشستم

ب امید خدا چندسال تحمل کردم

اما خدا مجازاتشون نکرد

(۴ساله خونه بابامم اما طلاقم نمیدن و خ حق و حقوقم پایمال کردن تو داذگاه ، از خدا انتطار داشتم مجازاتشون کنه چون من ۱۰۰ حق بودم و اونا ۱۰۰ ظلم کردن

تو این دنیا دنبال عدالت نباش وگرنه دیوونه میشی

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت اصلی چیه چرا میخوای جدا بشی و چرا دادگاه تا چهار سال طولش داده

من فقط میخام ظلمی ک کردن

جواب داذه بشه

از سمت خدا

چون من زورم در برابر اونها در حد ی مورچه م

چرا خدا صدامو نمیشنوه؟

اتیش قلبم فقط اینطوری اروم میشه 

اتیشه اتیش

تو این دنیا دنبال عدالت نباش وگرنه دیوونه میشی

من فقط میخام ظلمی ک کردن

جواب داذه بشه

از سمت خدا

چرا خدا صدامو نمیشنوه؟

اتیشه اتیش

من فقط میخام ظلمی ک کردنجواب داذه بشهاز سمت خداچون من زورم در برابر اونها در حد ی مورچه مچرا خدا صدا ...

آمین

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋
چرادادخواست دادی؟ با خودش حرف زدی؟ مهریه ات اجرا گذاشتی؟ چرا نشستی؟ برو مدریت کن تموم شین

من فقط میخام ظلمی ک کردن

جواب داذه بشه

از سمت خدا

چرا خدا صدامو نمیشنوه؟

اتیشه اتیش

من فقط میخام ظلمی ک کردنجواب داذه بشهاز سمت خداچون من زورم در برابر اونها در حد ی مورچه مچرا خدا صدا ...

اگه تونستی حقتو بگیری که هیچ اگرنه به امید خدا نباش. این دنیا مال گرگاست

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
بگیربخاب عزیزم فکرو روانت آروم کن ببخششاین بخشش آرومت میکنه از فکرش بیا بیرون اینجوری از پا درمیای

من فقط میخام ظلمی ک کردن

جواب داذه بشه

از سمت خدا

چرا خدا صدامو نمیشنوه؟

اتیشه اتیش