2777
2789
عنوان

بنظرتون حامله ام ای وای

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 41 پست
مرسی فردا بایید بگم همسرم بخره 🥲🥲

الان سرویس برو دیگه تا صبح نرو پس

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
بنظرم بارداری

یه حسی تو درون خودمم میگه حامله ام 

ولی خداکنه نباشم 

تازه عروسی کردم

خیلی ام کم خونممم دکتر گفت اول درمان کن بعد حامله شو 

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان سرویس برو دیگه تا صبح نرو پس

باشه ، براچی؟ 

موند همسرم ساعت ۴ از سرکار بیاد

راسی کدوم مارک بی بی بهتره؟ 

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

عزیزم طبیعی یه روش بارداریه. اینو آویزه گوشِت کن. اگر نمیخوای ان شالله که نباشی ولی یه روش درست پیش ...

اره واقعا همینطوره🥲😭😭😭

یه حسی تو درون خودمم میگه حامله ام ولی خداکنه نباشم تازه عروسی کردمخیلی ام کم خونممم دکتر گفت اول در ...

آخی عزیزم

انشاءالله هر چی خیره برات پیش بیاد. 

اگر باردار بودی سریع تحت نظر دکتر برو. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
باشه ، براچی؟ موند همسرم ساعت ۴ از سرکار بیادراسی کدوم مارک بی بی بهتره؟

فکر کردم صبح زود میخوای بزنی برای اون گفتم. 

والا من یادم رفته مارک ها رو . 

آخی عزیزمانشاءالله هر چی خیره برات پیش بیاد. اگر باردار بودی سریع تحت نظر دکتر برو.

انشالله

اره حتما

فکر کردم صبح زود میخوای بزنی برای اون گفتم. والا من یادم رفته مارک ها رو .

مرسی عزیزم

نه بعد از ظهر میخره تا شبم صبر میکنم اگه پریود نشدم میزنم🥲🥲

مرسی عزیزمنه بعد از ظهر میخره تا شبم صبر میکنم اگه پریود نشدم میزنم🥲🥲

قربونت . بعدش. بیا اینجا خبرمون کن. کنجکاو شدم. 

من هیچ وقت پریودم ۵ روز عقب نمی‌افتاد نهایت یک روز

وای مثه منی 

منم ۵روزه عقب انداختم.بیبی چک زدی؟

من سه تا زدم منفی بود.از استرس دارم میمیرم .چرا نمیشم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

قربونت . بعدش. بیا اینجا خبرمون کن. کنجکاو شدم.

چشم حتما 

مرسی عزیزم

طبیعی بوده جلوگیری؟ اگر اره که بگو همه اونایی که اینجوری باردار شدن آقا ادعای حواس جمعی داشت!بله نشو ...

هر چی میگی حقه👌

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
هر چی میگی حقه👌

شما لطف داری🌹

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

وای مثه منی منم ۵روزه عقب انداختم.بیبی چک زدی؟من سه تا زدم منفی بود.از استرس دارم میمیرم .چرا نمیشم

من دفعه اولمه ۵ روز عقب انداختم 

نه نزدم فردا میخوام بزنم🥲🥲🥲

برو آزمایش خب