زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7559 عنوان فوبیا عجیبی دارم خیلی شدید😭😭💔 64 بازدید | 4 پست قبلاً اصلا همچین فوبیای نداشتم ویروس گرفتم فوبیا گرفتم از نقطه نقطه کنارهم بشدت زیاد واییی بدنم خارش میده کلا عصبی میشم کلا فوبیام عجیبه مثلا امروز رو خاک بشدت یچیزی زیاد مثل نقطه نقطه بودن بشدت بدنم خارش گرفت خیلی اذیتم میکنه خدا نکنه روزی مریض بشم دیونه میشم اصلااا اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿 1404/03/19 | 01:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7559 اذیت میشم... اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7559 ترایپو فوبیامنم یه بار مریض شدم مسخ گرفتم:/ هروقت مریض میشم اینجوری میشم الان کلا اینجوری شدم تمومم نمیشههه اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7559 ترایپو فوبیامنم یه بار مریض شدم مسخ گرفتم:/ ولی از سوراخ ها و حفره ها نمیترسم از نقطه میترسم من مثلا رو خاک یچیزی هست مثل نقطه زیاد واییی خیلی بده اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿